Bebegin yuzunde kucuk kucuk sivilce var ne yapmaliyim

Cok opmekten mi kaynakli ne zaman gecer bu isilik degil sadece kucuk sivilcelerle dolu ne yapmaliyim .

Genellikle oluyor bebeklerde. İsilik değilse, kilo artışına bağlı olabilir, yüzüne sürdüğünüz losyondan olabilir. Ama çoğu normal olarak gelişiyor. Özelikle erkek çocuklarında 2 haftadan sonra genelde sivilce çıkıyor.

1 Beğeni

Kendiliğinden geçiyor bişey yapmana gerek yok

1 Beğeni

Ben bebegin yuzune birsey surmuyorum int baktim zamanla geciyirmus ama aklimda kaldigi icin sordum. Kilo artisi var suanlik belki de dediginiz gibidir .ben cok opyom ya ondan saniyordum .

Benim bebeğimde de çıkmıştı, evi sıcak tutuyorduk baya, kombinin derecesini düşürünce bir gecede geçti. Bir de öyle deneyin, çok sıcaklıyor da olabilir.

1 Beğeni

Evin ici 23 derce bazen kapi acik kaliyor hemen usuyor . Asiri sicak olmuyor ev ama bir jac kere battaniye ortmustum ustune terlemisti icinde ondan olabilir mi bilmiyom.

1 Beğeni

17 günlük oğlum şuan da bizimde burun hizasinda var göz altı civarında söz optugunuzde hiç birşey olmaz merak etmeyin vücudunuz onun vücuduna şifa ama başkası opuyorsa olabilir bizimkide büyük ihtimal sıcaktan bende şapka takmıştım gözünü kapatmak için sıcaktan isilik oldu geçer diye bekliyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Bugun doktora sordum onlar zamanla gecer dedi . Benim bebegin de ergen genceler gibi yanaklari hep sivilce cok kalin da giydirmiyom ustunu . Sapka sorunsali bende de var. Ben kafasina takiyom gozlerine kadar geliy bebegin gozleri kapaniyor . Ya kulaklari cikyor kepce ol.asin diy ben kapatiyom o cikartiyor

1 Beğeni