Bebeğime gündüz banyo yaptırıyorum mışıl mışıl uyuyor gecede uyumuyor uykusunu aldığı için. Akşam yıkasam gece uyusa olur mu yani hasta olmaz demi gerçi ev sıcakta korkuyorum yine
Ben doğduğu günden beri her akşam yaptırıp uyutuyorum . Hepsinde sabun şampuan kullanmıyorum . Su döküp çıkıyoruz .
Yazın her gün şu an havalar soğuk olduğu için günaşırı akşamları yıkıyorum daha rahat uyuyor Haftada bir kere şampuan kullanıyorum diğer günler sadece suyuyla yıkıyorum
Kızımın banyo uykusunu kaçırıyor o yüzden yatmasına yakın olan vakitlerde banyo yaptırmıyorum. Banyo ile mayisip uykuya kolay dalan bebekler için iyi bir seçenek.
Ben akşam banyo yaptırıyorum geceleri daha rahat uyuyor beden artık rahatlamış olduğu için yorgunda düşüyor rahat uyuyor zaten bebek için oda sıcaklığı en düşuk 22 23 derece olması lazım ideal oluyor en düşüğü ben genelde 24 25 de tutuyorum çok rahat da duş aliyiruz herhangi bir problem olmadı
Ben kışın haftada 2-3 kere yıkarım diyordum ama şimdi hergün akşam yıkayıp yatırıyorum. Aksi halde sabaha kadar uyumuyor, mahvoluyoruz. Kolik, gaz sancısı derken tek çare akşamları 22:00 gibi yıkamak oldu. İnşallah hasta etmeyiz
Gobek bağı düştüğü gunden itibaren istinalar haric her gun uyumadan once yıkıyorum.
Ben 2 günde bir veya 3 günde bir yıkıyorum onda da akşam üzeri 4 5 gibi iyi oluyor.