Bebeğini ayakta sallayan anneler var mı

Kızlar bebeğim 2 aylık hep ayakta salladım ama artık yoruluyorum ana kucağında sallasam olur mu veya siz nasıl uyutuyorsunuz :frowning:

Ben de doğduğundan beri ayağımda sallıyorum artık ayağımın biri sağa bir sola gidiyor :joy::joy::joy: sallamaktan yoruldum artık 5 aylık oldu

Anakucaginda uyursa kurtarıcı oluyor. Zmaan zaman onda uyuttuk. Uyuudktan sonra yatağa alıyoruz. Bazen gündüz uykularında uyuma moduna geciremezsem camın karşısına koyuyorum dışarıya bakarken sallıyorum ana kucaginda daha hızlı uyku moduna giriyor.

Oğlum memede uyuyor çoğu zaman uyumadığında beşiğe alıp sallıyorum yada erinirsem beşiğe gitmeye bende ayakta sallıyorum. Bizde 5 aya kadar kullandık anakucağı orda uyutuyordum bazen. Uyuduktan sonra al yerine yatır ama kafada düzleşme yapıyor ana kucağı.

Kaçta uyuyor . Benimki artık sallasamsa uyunuyor sallayarak anlamadım

Gunuz bir uzun üç dört kısa oluyor bazen isim oldumu üç defa uyutuyorum akşamlarında 9 on gibi uyuyor gece iki defa emmek için uyanıyor sabah sekizde uyanıyor böyle devam ediyor bazen memede uykuya dalıyor bazen ben sallayarak uyutuyorum tabi telefondan müzik açarak uykuya dalıyor sakinleştirici müzikler

Saat tutmuyorsunuz sanırım . Uykusu geldiğini anlayınca uyutuyorsunuz değil mi

Şu kadar saat uyumalı vs diye . Yada 6dan sonra uyutmsyın diyorlar birde

Ben önceden saat tutmuyordum şimdi 3 saatte bir yatırıyorum akşam 6-7 gibi uyuyor zaten ondan sonra 3 saat geçiyor 9 10’da tekrar uyuyor

1 Beğeni

Ben de ayağımda sallıyorum ana kucağında felan durmuyor uyumak istemiyor yani ama sallarken ayaklarimi hissetmiyorum sanki sanki incinmis gjbi aciyor

1 Beğeni

6dan sonra uyutuyorsunuz yine dimi doğru anladım . Bir yerse okumuştım 6dan sonra uyutmayın gece uyuması için diyorda . Bu sefer de çok uzun süre uykusuz kalıp uyumadıgını fark ettiö

Evet altıda uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor zaten kısa uyku oluyor

Ben de denedim öyle olunca uykuya geçmesi zor oluyor daha çok huzursuz oluyor

Çok sağolun bende uyutacağım artık teşekkür ediyorum :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Rica ederim :heart:

1 Beğeni
  1. aya dek hep sallanarak uyudu. Başka türlüsünü kabul etmiyordu. Büyüdükçe sallamak için kullandığım hiçbir şeyde rahat uyuyamaz oldu sık sık uyanıp durdu. Bir yerden sonra sapıttı sadece manuel ana kucağında uyumaya başladı. Bende onda uyumasini hiç istemiyordum. Kendi kendime uyku eğitiminden kaçtığımı kabul etmem gerek artık dedim. Neredeyse 1 yaşına yaklaştı hala kendi kendine uyumayı bilmiyor dedim. Hazır hissettiğim bir an da sallamak için kullandığım ne varsa çatı katına kaldırdım. Sadece düz ahşap beşiği kaldı. Tracy Hogg’un kitabından yararlanarak uyku eğitimi verdim. Artık çok şükür sallamak bizim hayatimizdan çıktı. İnşallah sizlerin de çıkar biraz olsun rahat edersiniz.

Bende ayağımda sallıyorum. Uyuyunca beşiğine yatırıyorum. 4 buçuk aylık oğlum biraz daha büyüsün uyku eğitimi almak istiyorum kendi kendine uyumalı diye düşünüyorum ama şuan erken beni hissetmeli kokumu almalı sabredecegiz biraz dhaa