Eve biri geldiğinde tedirgin oluyor ve yüksek sesle sevilmeye yada aniden çığlık atar gibi sevilince ağlıyor yabancılıyor sizde yaşıyor musunux bunu
Ayy bnm eşimin annesi yeğenleri kardeşi fln kızımı alınca eline öyke bir ağlıyo çığlık atıyor ki onda bile bana insaların içine alıştırmadığın için böyle ağliyor diyorlar laf ediyorlar halbuki çok hoyratça seviyorlar ben o kadar kızımı öpmek istiyorum ama kıyamıyorum diye sadece kokluyorum onlar alınca resmen vakumlayarak öpüyorlar ısırıyorlar o da rahatsz oluyor ağlıyor o yüzden onların yanına götürmek istemiyorum çok kalabalıklar her biri ayrı alıyor eline tuhaf tuhaf davranıyorlar sinir oluyorum sevmeyi geçiyorlar kızın içinden geçiyorlar sanki
Ya hu bana da kızıyolar sakin sakin yetiştiriyosun diye napıcam evde çığlık atıp mı durucam yani anlamıyorum bide ben doğduğundan beri herkese verdim ki bugün bak senin yüzünden yabancılıyor demesinler diye ama yine de yabancılıyor yani benim elimde değil ki bu durum
O kadar normal bir şey ki. Benim de babamı 6 aylıkken ilk kez gördü dogumdan sonra tabiki korktu. Evde bir ben bir eşim büyütüyoruz kimseyi görmedi daha. Biraz sıkışması yetiyor ya da yüzünü görünce bile ağlıyor. Alışsın diye daha fazla ağlatarak tutmalarina izin vermeyin kim olursa olsun. Babamı öyle 3 gün boyunca gördü ve geceleri uyuyamadi sürekli ağlayarak uyandı kabus gördü. Bir şey diyemrdim başta ondan değildir dedim ama ondanmis. Ağlayacagini hissettigin anda bana ver dedim ayarladım öyle babamı. Daha bayramda napcaz bilmiyorum hayırlısı ![]()
Şuan ağladığında alıyorum tabiki zaten beni istiyor yada babasını ilk doğduğu zamanlar da verdim herkese hiç sakınmadım ama artık yabancılıyor ağlıyor