Bebeğiniz hiç salıncaktan düştü mü

Bugün kızımı parka çıkardım salıncağa koydum sallandıktan sonra kızımı almak için korumalığı kaldırırken bebeğim kendini attı düştü. Hiçbir şeyi yok şükür ama kendimi suçlu hissediyorum nasıl oldu gözümün önünde çocuğu düşürebildim diye çok kızdım kendime kimseye de anlatmadım anlatamadığım için buraya yazmak istedim. :pleading_face:

2 Beğeni

Öncelikle geçmiş olsun rabbim beterinden korusun birşey olmamış şükür. Sizden daha çok düşünüp evladınız için canı yanacak kimse yok. Olacakmış bu ne kadar dikkat etsenizde olacağı varmış. Kızım 1 yaşındayken 10 kişinin ortasında onunla oynarken düşüp çenesini masaya vurmuşdu dudağı patlamışdı gözümüzün önünde ortamızdaydı hepimiz onunla ilgilenirken olmuşdu hemde. kaza bu rabbim beterinden korusun bebeğiniz iyiyse hiç modunuzu düşürmeyin sizin ihmalsizliğin yada dikkatsizliğinizden oluşan birşey değildir gözümüzden sakınıyoruz evlatlarımızı moralinizi bozmayın güzelliklerle büyütün bebişinizi

3 Beğeni

Çok sağolun Allah razı olsunn​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ho hoo nerelerden nerelerden düştü bişeyi yoksa sorun etmeyin düşe kalka büyüyecekler geçmiş olsun

Teşekkür ederim gözümün önünde olunca vicdan yaptım :smiling_face_with_tear:

Kesinlikle yorumu cook guzel sizden çok kimsenin canı yanmaz onun için ve kimse istemez evlatlarımızın başına bisey gelsin ama maalesef görünmez kaza oluyor benim kızım da tahterevalliye bindirdim kaldırmak istedim sonra gelmemek için direndi o an kacisirken damak mi dışı mı arasında bi yere vurdu kanadı ağladı onu öyle kırmızı kanını görünce bende cook kötü olmuştum, Rabbim beterinden saklasın iyiyse üzmeyin kendinizi her zaman Rabbimize emanetler

1 Beğeni

Salıncak değil ama kaç kez kanepeden ve 2 kez besiginden düştü sırtı boşluğa geldi resmen takla attı havada küt diye benimde cokgecmis olsun şiddetli duşmedi ise birşey yoksa korkma

1 Beğeni

Amin inşallah bir şeyi yok şükür size de gecmiş olsunn teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok şükür yok ama kendimi suclu hissettim şimdi rahatladım biraz teşekkürler :cherry_blossom:

Yaa :face_holding_back_tears: biz anneler

1 Beğeni

Ben oturturkende gerı alırkende o ön taraftaki korumalıgı kaldırmıyorum direk arkadan oturtuyorum ilk ayaklarını koymus oluyor yanı boyle deneyın istersenız birde ama biley olmamış şükür kendınızı suçlu hıssetmeyın olacak boyle şeyler düşe kalka buyuyecekelr sıkmayın canınızı

Teşekkür ederim koyarken kaldırmamıştım çıkarırken kaldırdım ama bir daha asla o korumalığı çıkarmam​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım olacağı varsa oluyor maalesef engel olamıyoruz hiç istermiyiz bebegimize zarar olsun ama çoğu zamanda engel olamıyorsun işte. Benimde 13 aylık kızım var 9 yaşındada büyük kızım var geçen hafta kuzenimin sözü vardı sonra kuzenim büyük kızıma kardeşini getirde seveyim demiş kızımın kucağına verdim götürüyordu sonra ayağı takıldı ikiside düştü küçük olan kafasını baya sert vurdu yere bende öyle görünce çığlık attım korktum büyük kızımda korktu reflex olarak direk küçüğe koştum sonra büyük kızım ağladı korktu sonradan sarıldım falan ama işte değişik bir gündü benim için sonrasında çok kızdım kendime neden Duru ya öyle yaptın Ayşe diye vicdan yaptım ama küçük kızım kafasını vurunca korktum eşimde yoktu yanımızda sorun ederdi ona da söylemedim . Yani istemsizce oluyor ama biz anneler unutamıyoruz :downcast_face_with_sweat:

1 Beğeni

Teşekkür ederim size de çok gecmiş olsunn birşeyleri yoktur inşallah. Evet insan unutamıyor bende söylemedimd eşime​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Sağol canım çok şükür iyiler . Bende söylemedim yoksa beni daha da strese sokacaktı biliyorum.