Bebeğin'iz kaç aylıkken Desteksiz oturdu?

Kızım masal Mira 6 aylık destekli oturuyor bazen tek başına da oturmak istiyor ama yapamıyor normal mi bazı kızımla aynı aylık olan bebekler oturabiliyor doktora götürmeli miyim

Benim bebegim 7 aylıkken tek başına oturmaya başladı başlarda devriliyordu 7 buçuk aylıktan sonra tamamen kendi oturmaya başladı. Her çocuğun gelişimi farklı onlara bakıp dert etme

Benim kızım 8 aylık oldu bugün hala destektiz çok fazla oturamıyor. Oturmayıda sevmiyor 5 dk en fazla hemen devriliyor 9. Aya kadar anca demişdi doktorum

Teşekkürler :pink_heart:

1 Beğeni

Hadi hayırlısı :pink_heart:

Kizlar merhaba kizim 5 bucuk aylik kafasini tutuyor oturturuyum kafasın one dogru yıkılıyor henuz dik durmuyor erkenmi daha

Sanırım kafa öne doğru yıkılmıyor da ayaklar bacaklar dikkatini çektiği için bilerek eğiliyor bebekler. Bir süre sonra umursamayip dik tutar kafasını. 8-9 aya kadar vakti var.

2 Beğeni

6 ay + 1 haftaligiz. Daha yeni çok az destekle oturuyor öne eğiliyor. 2 gündür denge kuruyor daha. Geri gelebiliyor. Zamanı var evet desteksiz oturmasına.

1 Beğeni

Totosu üzerinde cok az duruyor buyuk kızım i hic hatırlamıyorum ne zaman oturdu yurudu butun aklim bu kizda çalışıyor

2 Beğeni

7aylıktı desteksiz oturdu

6 aylıkken desteksiz oturdu