Bız genelde uyumuyoruz bu aralar dana 1 buçuk aylık olmasına rağmen bendende başkasında durmuyor
Bizde durumlar değişti gündüzler bende uyuyor geceler babası uyutmasa asla uyumuyor
Benim kızım babaya nazlanıyor bende daha çabuk uyuyor çünkü ben daha az stresliyim ve sabırliyim uykudan önce ağlıyorsa nedenini anlayıp sorununu gidermeye çalışıyorum bu yüzden beni arıyor uyurken
Siz nasıl verdiniz uyku eğitimini acaba detayli aciklayabilirmisiniz
Annedeki stres hormonu bebeği etkiliyormuş, baba da daha az oldugu ıcın daha rahatlar
Uyutma donemlerini gectik uykusu gelince gozler gidiyo zaten.sukur gece uykumuz da iyi hic uyanmiyo.kucuk yasta biberonla uyumayi ogrenmisti.ama agzindan cekip aliyorum gecen ebe bisey soyledi.hic bilmedigim bebek agzinda biberonla uyursa dis etleri sizliyormus cok.
Benim eşim hiç bı zaman uyutmadı , kızım şuan 3 buçuk aylık ve doğduğundan bu yana ben kundak yapıp ayağımda uyutuyorum çoğu zamanda beşiğinde kendi uyuyakaliyor . Büyük kızımda da aynıydı 1 yaşına kadar uyumamakta direndiği zamanlar sımsıkı sarıp ayağımda sallardim öyle uyurdu. Bence ayakta sallamamak için bu kadar keskin çizgiler koymayın derim uyanana kadar ayağınızda tutmadığınız ve çok hızlı sallamadığınız sürece sorun olmuyor uyuyunca besigine bırakıyorum ben hafifte sallıyorum beşiği uykuya devam ediyor.
Bunu beşiğine koyup müziği açarak da deneyin bence sizin için de onun için de daha iyi olur zamanla kucakta alıştığı gibi beşikte de dinleyerek uyumaya alışır
Emerek uyuyo şuan maalesef kucakta uyumayı bıraktı