Bebeğiniz kimde daha çabuk uyuyor

Cidden artık hergün 1 saat uyutmaya çalışmaktan yoruldum ama babası öyle değil geçen kucağına aldı dans ederlerken 1.5 dkda uyuttu. dün gece uyumadı herşeyi yaptım en son babasına verip dk tuttum 2 dkda bildiğiniz bayıldı

Sizde de böyle mi ?

2 Beğeni

Bebekler en çok annelerine nazlanıyor.Bizde de babası uyutunca uzun ve çabuk uyur

Gündüzler bazen babası uyutur işte olmadığı zamanlar , babası uyutunca uyuyor geceler ben uyutuyorum ,gece babası uyutunca uyumuyor oynuyor :melting_face:

Allah aşkına nasıl uyutuyorsunuz her gün 2 saat çocukla savaşmaktan bıktım sadece memede uyuyor onda da 2 gündür tam dalamıyor. Ayakta sallamak da istemiyorum çok fazla. Yatağına koyunca kendi kendine asla uyumuyor nasıl uyutacağımı şaşırdım

Etrafmda desteksiz uyutan görmedim ben hepimiz ya ayakta ya kucakta sallıyoruz napalım​:rofl::woman_shrugging:

2 Beğeni

Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama doktorlar 4 aydan sonra başlayın deselerde bence ne kadar erken uyku eğitimine başlarsanız o kadar iyi .

Biz 1.5 ayda tamamlamıştık ve şu ana kadar her gün şükür ediyorum allaha iyi ki vermişim.

Benim bebeğim inanılmaz derecede huzursuz ,kolik ve huysuz bebek olmasına rağmen uyku konusunda beni hiç zorlamaz.

Arada atak haftalarında dalmakta zorlansada ben karışmam kendi uyur

2 Beğeni

Hey maşallah :nazar_amulet::nazar_amulet::clap::clap:
Bugün heryerden seni tebrik ediyorum şekerim supermom olmuşsun sen direk ya​:heart_eyes::clap:

1 Beğeni

Yok estağfurullah olur mu .

Bende deniyorum hep bir şeyler ya tutarsa diye :joy:

1 Beğeni

Aynen böyle annelerin stres endişe seviyeleri yüksek olduğundan babalarda daha rahat ve kolay uyuyorlarmis

Uyku eğitiminden biraz bahseder misiniz gerçekten işe yarıyor mu kimden aldınız kendiniz mi verdiniz

Cok kucukken biberonu kendi almayi ogrendigi
Icin mama diyo zaten anliyom hihihi turku cagiriyo bakiyorum uyku gelmis koyuyorum besige kamerasida acik zaten gece en fazla bir kere uyanir gece bezi degistirmesem sabaha sizdirir.
Emen bebekler anneye bagli daha
Cok.
Kendi sudunu sag biberonla icmesini ogren.
Reflu yatagiyla salla uyanmadan besige koy.
Ben oyle yaptim 4 ay . Suan allaha sukur
9 aylik olacak hemen hemen hic SIkinti yok.

Evet benim ki de babasında uyuyor hemen

Bebegim keske uyusa… Emerken uyutabiliyorum sadece :neutral_face:

Benim de öyle şimdi kucakta sallandıkça da uyumaya başladı gitgide

1 Beğeni

Annelerin stres oranları yüksek olduğu için bebekler bunu hissedebiliyorlar, ancak durum babalar için aynı değil. Babaların stres oranı annelerinken daha düşük bu yüzden babalarda bebişler daha çabuk uykuya dalıyorlar :innocent::cherry_blossom::white_heart:

1 Beğeni

Ben bazen aksamlari saatlerce ugrasiom uyumuyor babaya veriyorum 2 3 dk uyuyor ve o gece deliksiz uyuyor

1 Beğeni

Bizimki tam tersi bende daha çabuk uyuyor, oyle olunca da uyutma isi genelde bana kaliyor, o yuzden bosverin babasinda uyusun :smiley:

1 Beğeni

Ya aynen öyle. Ama bana bi yöntem öğretti şimdi bende de öyle uyuyo​:grin:

1 Beğeni

Hangi yontem

Eşim onu uyutmaya başladığından beri hep barış mançonun bugün bayram şarkısını açıyor omzunda sallıyor üçüncü dinlemeye geçmeden uyuyakalıyor. o kadar kodlamış ki kızım uyku zamanı bu şarkıyla geldiğini açtığımız an bayılıyo resmen. Bi de bu şarkının yorumlarına siz de bakın birsürü anne bu şarkıda çoxuklarının uyuduğunu yazmış