Merhaba guzel annişler .. ![]()
Kizim 7,5 aylik ve cok yaramaz .. cok da takintili neyi sakinirsan ona gidiyor. .
Mesla telefon ,kumanda ,terlik,cekmece, dusmani ..ben cekiyorum elimden o aliyor agzina goturuyor ..ben sakliyom o buluyor yeterki gorsun . Onlari gorunce kendini yerden yere atiyor alacagim diye ..ben lavaboya gidiyom ben cikana kadar oda mutfaga gidiyor . Cok yaramaz artik oyuncaklar ilgisini cekmiyor. Szde durumalar nasil.
Benimki 11 ay 21 günlük aynı böyle. Fazlası vardır eksiği yoktur. Sürekli peşindeyim 1 dk yalnız bırakmaya gelmiyor ![]()
Bebeklerin hepsi aynı o şeyler daha cazip geliyor onlara![]()
Galiba dediginiz gibi artik oyun halsinda da oynamiyor . Kasik canak comlek onlari sever oyuncak almasam yeriymis ![]()
Hahahah hem yaranazligi ediyo sonra kendini alkisliyo kucuk bi yellendirme cihazi almistim kocaman bi kopegi vardi pelus baktim dugmesine basti kopegini yellendiriyo bi guldum bazen de supurge zannetiyo doktugu kirintilari delige koymaya calisiyo.
Cok acaip bunlar vallaha
Hajhahaj bozimki de yavaş yavaş alkisi ogreniyor . Sabah kalkiyor alkis yapmaya calsiyir .
Bizimkide 9 aylik aynen neyi esirgersen ona gidiyolar bnmkide oyle lavaboya giderken besigen koyuyorm weya bi is yparken ![]()
tlfnu wermiyorz alistrmiyorz dger seylere merklari cok
Aynen vallaha oyuncak kumanda aldi yine gercegine sariliyo super zeka vallaha bunlar
Haha
Kiz bizde alistirmiyok da neyi sakinirsan ona godiyor .
He ya bizimkide sehpaya takti bu aralar
Maşallah yaramaz kıza benim oğlum daha hareket yok sadece elinden biseyi düşsün ağlıyor biseyler istesin ağlayarak belli ediyor almak istediğini emekleme belirtisi yok dönme yok 7 ay 11 günlük
Bnmki yurumuyor emekliyor sizinkide baslar yakinda bak nasl etraf dgiliyor gorursun![]()
![]()
Aynen
bakalım zamanla görecez daha tehlikeli olacak herşeyi agizma goturur
Herseyi goturuyo agzina yerde ne bilursa ckmece acmayi ogrendi pargai skisiyo cop kovasiyla oynuyo bi gorsen
Kimi bebekler emeklemeden yurur . Eltimin cocugu da oyle oldu yasina girdi bir ay sonra yurudu . Benim kizim da 7 ay 15 gunluk arasinda cok birsey yokmus
nasil oldu bebegin.
Benim kız da 9 aylık tek takıntısı babası . Kapı sesi duyar derin uyumuyosa direkt kaldırır kafayı sesini duysun ağzı açık ayran delisi gibi sırıtır, yanından geçsin beni almadın diye kıyamet kopar, benden hoplayarak babaya gider babadan asla bana gelmez . Başka bi takıntımiz yok şükür çabucak herşeye kanıyor
Çok şükür bu sabah gözünü açtı sersem sersem uyuyordu bitaz öksürüğü var ama oynamaya başladı daha iyi cnm
Maşallah ![]()
Iyi bari toparlar InsaAllah
Oyuncak oynayan varmiki 12 aylik bizde ayni surekli biyerleri karstryor mutfkda tencere tava ne bulrsa onune oyuncak koyuyorm bi iki dk oynarsa oynar oynamazsa atyor evn icinde geziyor karstryor.neyi sakinirsak ona gidiyor tv kablsona cok takintli surekli oraya gidyor