Bebeğinizde göz dalması oluyor mu

Kızlar merhaba, bu aralar taktım bu konuya özelikle dikkat ediyorum bazen bebeğim bir noktaya öylece birkaç saniye bakıyor gözü dalar gibi. Evham yapmak istemiyorum ama içim de rahat etmiyor. Bebeklerde göz dalmasının iyi birşey olmayabileceğini biliyorum.
Bebeklerin de bizim gibi ara sıra gözü dalar mı?
Siz de rastlıyor musunuz böyle şeylere.

Benimkinde de oluyor evet 9 aylık aklıma kötü şeyler getimek istemiyorum

1 Beğeni

Aynı durumu yaşıyorum hatta bende yazmak istemiştim tek bir noktaya kilitlenip kalıyor seslensemde bakmıyor kendi istediği zaman toparlıyor kendini bizde de aynı durum

1 Beğeni

Belki tamamen bizde olduğu gibi birşeydir diye olumlu bakmak istiyorum ama annelik işte insanın kafasına takılıyor.

Benimki de 5 buçuk aylık.

Bebeklerde olur o merak etme :blush:

2 Beğeni

5.5 ayligiz bizde de oluyo hatta dun Ayni anda 4 kere yapti bende kiz misafir getirecen diye ellerine terlikle yavasca dokundurdum oda guldu ama gozu hala dalmis sekildeydi hergun yapmiyo arada bi yapiyo surekli yaparsa dikkat etmek lazim bende iyi degil diye biliyorm kotu dusunmeyin ama takip edin tabi

1 Beğeni

İnsan ister istemez kuruyor kafasında çocuk doktoruna sorcam bakalım ne dicek

1 Beğeni

Bizde de öyle olur ya gözümüz dalar farkında oluruz , hatta konuşsak bile bir yandan da dalmaya devam eder. Bebeklerde de böyle olabiliyordur belki. Gözü dalmışken vücutta kasılma ya da göz kapağında titreme vs var mi diye dikkat ediyorum, onlar yok çok şükür.

1 Beğeni