Bebeğinize her gördüğünüzü almak isteyenlerden misiniz?

Benim nedense hiç oyuncak bebek merakım vs yok kızıma da almadım. Çok fazla sipariş olarak bebek ördüm ama kızıma onlardan bile öremedim henüz. Kızımın da pek ilgisini çekmiyor gibi, büyüyünce isterse yaparım dedim. Ben hep kitap alıyorum görünce hiç dayanamıyorum oyuncak alsam boşuna almışım gibi geliyor

Benim oğlum da 20 aylık yani dikkatini çekmeyeğini bile bile kendim beğenip alıyorum bazen . Hala hiçbirşeyle kendi bakıp ilgisini çekmiyor . Kitaplara da dediğiniz gibi beraber bakıyoruz güzel oluyor

Bende sık sık alışveriş yapan biriyim. Kendime, evime, çocuğuma,eşime yakışacak ve olumlu yönde katkı sağlayacak şeyleri imkanım oldukça alırım, aldığımı değerlendirmeye çalışırım. Bazı oyuncaklar veya kitaplar sadece fenomenlerin önerisiyle gündem oluyor ama onlar tavsiye etti diye değil bebeğimin ilgisini çeker ve ona fayda sağlar diye alıyorum. Alamadıklarımı da yapabilirsem yapıyorum. Ama alırken bize uygun mu değil mi diye seçici davranıyorum :smiling_face: Sizde size uygun olan ve imkanınızın olduğu şeyleri alın ve değerlendirin tabi ki

Ben çok almıyorum açıkçası babasını da engelliyorum ki onun için bir anı ve talep oluştursun isteğim mesala bir araba olsun oyuncak bisiklet olsun bir yerde gördü babasından istesin babasıyla seçip alsın kendi beğensin diye ilerde babam almıştı der ne bileyim sevildiğini değerli olduğunu hisseder gibi geliyor alıp evi doldurmak istemiyorum kıymeti olsun biraz sadece kitaplık yapacağım kitap stoğu yaparım o kadar

Katılıyorum ben de böyle düşünüyorum :pink_heart: