Bebeğinize her gördüğünüzü almak isteyenlerden misiniz?

İnstagramda önerilen kitaplardan aldım iş bankasının yada oyuncak vs ama etkileniyor musunuz sizde favorilere ekliyorum sonra alma derdi . Yok sesli kitap yok ara bul kitap vs vs . Sizce gereksiz mi bunlar ?
Siz alıyor musunuz

Eğitimci olarak daha doğmadan aldıklarım var. :blush: Tavsiye edilen her şeyi almak mümkün değil ama her ay düzenli olarak gelişimine ve eğlencesine katkı sağlayacak şeyleri aldım , alıyorum. Her ay alamasam da etkinlik planlıyorum. Bazen hiçbir şey yapmadan geçiyor bir günümüz. Kendi kendine oynuyor etrafı viledalıyor :blush: Çok da kasmamak lazım. Çok şükür 18 aylık oldu ve son 1 aydır anlayışı, ifade edişi ve kelimesi arttı. :partying_face:

Evet bende aldığım kitaplardan fayda gördüm gerçekten . Ramazanda bazen okuyamasam da kendi kendisi resimlere bakıyor .Ama hergün daha güzelleri çıkıyor :wink:

Bu tarz alırım bende belki :sparkling_heart:

Ben aldım bundan çok güzel. Küçük diye şimdilik saklıyorum.

Teşekkür ederim bende alayım bunu ya indirim varken 20 aylık oldu artık ilgisini çeker :folded_hands::see_no_evil_monkey:

Ben de her gördüğümü alıyordum bazıları hiç ilgisini çekmedi. Şimdi mağazada denetiyorum oyuncak ya da kitap severse alıyorum.

Kitap yine biz okursak dinliyorlar da gerçekten oyuncak daha zor . Bizimkinin hiç ilgisini çekmiyor ben oynatıyorum oyun kurmaya çalışıyorum ısrarla

Gördüğümü, görmediğimi, yurt içi, yurt dışı, eğitici ya da değil :grinning_face::grinning_face::grinning_face: alanlardanim, bazıları kızıma, bazıları da benim çocuklukta sahip olmadıklarıma..

Bende bazı küçükken aldıklarımıa üzülmüyot değilim yırttı çoğunu şimdi aklı eriyor biraz daha iyi Allahtan :orange_heart:

Ne güzel yazdınız . Küçükken bizde alamazdık hiç onlar aklıma geliyor benimde :pleading_face:

Bizde onlarla beraber içimizdeki çocuğu büyütüyoruz, maddiyat varsa alın nelere vermiyoruz ilerde bugünleri çok arayacağız

Evet elimden geldiğince onla vakit geçirebilecek bişeyler alıyorum sevinsinler :folded_hands:

Allah daha çok versin benimki 20 aylık artık yırtmıyor çok şükür ilgisini de seçiyor bimlere gelenlerden de almıştım iş bankasının çok iyi

Küçükken bez bebek vardı şarkı söylüyordu çok kez ağlıyordum hatırlıyorum herkeste almıştı çocuk aklı işte özeniyordum essek kadar oldum hala aklımda şimdi bı oda dolusu oyuncak var elbise desen her hafta oyuncak kitap elbise alırım ailem herkes diyor çocuk bu kırar anlamaz benim lafım belli benim oğlum benim eksik yanım büyüdüğünde bu bende yoktu diye huzunlenmesini istemiyorum kim ne derse desin isterse aynı dk kirsin

En iyisini yapıyorsunuz bende aynıyım, acimiyorum verdiğim paraya falan da onunla beraber kendi içimdeki çocuğu da büyütüyorum

Geçenlerde bir tane bebek aldım et bebek 60 cm falan eşim diyorki ne yapacaksın oynayamaz ama benimde içimde kalmış vardı bir tane bebeğim ama atmış bizimkiler onu alınca sanki kendime almışım gibide mutlu oldum yani bende ne görürsem alıyorum eşim diyorki sen mi oynayacaksın yeri gelir oynarım içimde kalmış çünkü :joy:

E bana her hafta babam alırdı hatırlıyorum e sadece o bebek aklımda kaldı ne bilim şimdi çocuğum için varım imkanım olduğu sürece aklında bişi birakmicam hele şimdi hasta canımı istese canımı veririm

Yürüyen bir bebek var Clara isminde onu mu aldin :grinning_face:bende istiyorum büyük birşey

Ayy yok onuda çok görüyordum birde lahana bebekleri çoo görüyorum normal et bebek benim aldığım

Bir ara çok bakıyordum bende güzel birşey bulamadım, şöyle kıyafeti falan abartılı büyük bir bebek almak istiyorum bende gerçekçi olanlardan :grinning_face: