Bebeğinize iyi ki almışım dediğiniz şeyler ? Fikir olsun

11 buçuk aylık konuşturan kartlar çok hoşuna gidiyor şuan bana veriyor anlatayım diye :heart: sizin neler

Zeka kartlari, piyanolu oyun halısı, kitapları

Aktivite masası, piyano, oyun halısı, küpler ve kitapları iyi ki almışım. Kendi kullanimim için de bebek bezi icin çöp kovası, duzenleyiciler kurtarıcım.

1. Korbell çöp kovası (en en en mantıklı şey hele ek gıdadan sonra iyi ki almışsın kız diye öpesi geliyor kendini insanın :clap:t2:)
  2. Müslin bezler ve örtüler
  3. Oyun halısı ( aşırı vakit geçirdi)
  4. Ana kucağı ( otomatik sallanan değil , 3 ay beşiğin içine koyup orta pozisyonununu kullanıp reflüyü önledim, sağına soluna bez koyup kafasını sekillendirdim) ( reflü yatağı ve bebek yastığı almadan​:clap:t2:) daha sonra beşikten çıkarıp oda oda gezdirdim ve uyuttum.
  5. Emzirme yastığı (hâlâ kullanıyoruml
  6. Lansinoh krem ( maaşallah çok bereketli bir krem ilk ayda çok kullandım şimdi diş döneminde acıyınca yeniden ortaya çıkardım)
  7. Tummy Time kartları (6 ay çok ilgiyle kullandik aynasiyla)
  8. Minik kitaplar (kendi çevirip okuyor şimdi )
  9. Aktivite masası ve yürüme arkadaşı (çok seviyor)
  10. Önden açılır vakumlu oturak ( 5.ayda oturmaya basladi hâlâ kullanıyorum)
  11. Bebek Termos ( kesinlikle favorim ek gıdada çorba, yemek her yerde sıcak)
  12. Termos çanta( hem kışın hem yazın kurtaricim oldu)
  13. Wifi kamera (kedilerim için önceden vardı ama olmasaydı bebeğim doğmadan önce alırdım.)
  14. Cırt cırtlı kitap

Aklıma gelenler bunlar en çok kullandıklarım.

Korbell cop kovasini kullanan bidaha normal kova kullanmaz okadar kalitelik biseyki

Hamileyken eşime sadece 1 kez anlattım böyle bir şey varmış hiç koku sizdirmiyormuş diye nerede dedi çabuk al :grin: daha bebek doğmadan aldık 500 TL ye letgoda tertemiz 2.el buldum. Kıyafetleri yokken bez kovası vardı çocuğumun :grin: odadan çıkmadan çöp atabilmek müthiş rahatlık. Hem kolay kolay da dolmuyor, poşeti de o kadar uzun gidiyordu ki başta. Şimdi biraz hızlı doluyor orası ayrı konu :grin: Korbell reklamı gibi bir şey oldu böyle yazınca ama imkanı olan alsın arkadaşlar :grin: ( Letgoda da satan çok)

Valla bende yeni almadim pahali cunki posetide oyle benimde arkadas satiyodu ondan aldim gercekden koku asla sizdirmiyo bezi birakinca kizim wc de kullanicam :rofl:

Evet çok ilgisini çekiyor. Benimki alıyor kendi kendine de karıştırıyor, sayfalarına bakıyor sonra tadına bakıyor :grinning_face:

Evet korbell çöp kovası mükemmel birsey parasını gerçekten hakediyor :grinning_face: Termos çanta hangisini aldin ?

Daha iyileri vardır eminim ama benim işimi gördü. İçi baya geniş. 3 küçük kavanoz , mama termosu , suluk , silikon önlük, kaşık peçete, örtü herr şeyi koyuyorum ek gıda namına dışarı çıkarken. Bir de bebek arabasina takılıyor klipsle :partying_face:

İş gördükten sonra fazla para vermeye gerek yok bence. Teşekkür ederim :blush:

1. Araba koltuk arkası organizer. Bunu kaliteli aldık iyi etmişiz çok sağlam arabada her şeyi koyuyorum ( uzun yolculuklarda da çok kurtarıcı)

Merhaba termos önerisi alabilir miyim?

Bunu kullanıyorum. :cherry_blossom:

1.numara kesinlikle reflu yatagi uyku mucizesi resmen benim icin

2.kolay acilip kapanan bebek arabasi.
3.box
4 ikea oyun halisi
5.ayakli banyo

Is yaparken elime dolasmasin.