11 buçuk aylık konuşturan kartlar çok hoşuna gidiyor şuan bana veriyor anlatayım diye
sizin neler
Zeka kartlari, piyanolu oyun halısı, kitapları
Aktivite masası, piyano, oyun halısı, küpler ve kitapları iyi ki almışım. Kendi kullanimim için de bebek bezi icin çöp kovası, duzenleyiciler kurtarıcım.
- Korbell çöp kovası (en en en mantıklı şey hele ek gıdadan sonra iyi ki almışsın kız diye öpesi geliyor kendini insanın
) - Müslin bezler ve örtüler
- Oyun halısı ( aşırı vakit geçirdi)
- Ana kucağı ( otomatik sallanan değil , 3 ay beşiğin içine koyup orta pozisyonununu kullanıp reflüyü önledim, sağına soluna bez koyup kafasını sekillendirdim) ( reflü yatağı ve bebek yastığı almadan
) daha sonra beşikten çıkarıp oda oda gezdirdim ve uyuttum. - Emzirme yastığı (hâlâ kullanıyoruml
- Lansinoh krem ( maaşallah çok bereketli bir krem ilk ayda çok kullandım şimdi diş döneminde acıyınca yeniden ortaya çıkardım)
- Tummy Time kartları (6 ay çok ilgiyle kullandik aynasiyla)
- Minik kitaplar (kendi çevirip okuyor şimdi )
- Aktivite masası ve yürüme arkadaşı (çok seviyor)
- Önden açılır vakumlu oturak ( 5.ayda oturmaya basladi hâlâ kullanıyorum)
- Bebek Termos ( kesinlikle favorim ek gıdada çorba, yemek her yerde sıcak)
- Termos çanta( hem kışın hem yazın kurtaricim oldu)
- Wifi kamera (kedilerim için önceden vardı ama olmasaydı bebeğim doğmadan önce alırdım.)
- Cırt cırtlı kitap
Aklıma gelenler bunlar en çok kullandıklarım.
Korbell cop kovasini kullanan bidaha normal kova kullanmaz okadar kalitelik biseyki
Hamileyken eşime sadece 1 kez anlattım böyle bir şey varmış hiç koku sizdirmiyormuş diye nerede dedi çabuk al
daha bebek doğmadan aldık 500 TL ye letgoda tertemiz 2.el buldum. Kıyafetleri yokken bez kovası vardı çocuğumun
odadan çıkmadan çöp atabilmek müthiş rahatlık. Hem kolay kolay da dolmuyor, poşeti de o kadar uzun gidiyordu ki başta. Şimdi biraz hızlı doluyor orası ayrı konu
Korbell reklamı gibi bir şey oldu böyle yazınca ama imkanı olan alsın arkadaşlar
( Letgoda da satan çok)
Valla bende yeni almadim pahali cunki posetide oyle benimde arkadas satiyodu ondan aldim gercekden koku asla sizdirmiyo bezi birakinca kizim wc de kullanicam ![]()
Evet çok ilgisini çekiyor. Benimki alıyor kendi kendine de karıştırıyor, sayfalarına bakıyor sonra tadına bakıyor ![]()
Evet korbell çöp kovası mükemmel birsey parasını gerçekten hakediyor
Termos çanta hangisini aldin ?
İş gördükten sonra fazla para vermeye gerek yok bence. Teşekkür ederim ![]()
Merhaba termos önerisi alabilir miyim?