Bebeğinize Özel aşı

Kızlar sağlık bakanlığının yaptığı aşı yanında bide yapmadığı özel aşılar var siz bu özel aşıları yaptınız mı

Canım ben sağlık bakanlığınin aşıları dışında aşı yaptırmadım. Çok güvenemiyorum ben birçok kişi yaptırdı ama. İstersen araştır hangisi içine siniyorsa

Tüm özel aşıları yaptırıyorum kızıma daha öncede oğluma yaptırdım hıcbırsorun yaşamadım asıların önemli olduğunu düşünüyorum tabıkı herkesın ebru tercıhı :heart:

2 Beğeni

Bende yaptircam canım özellikle rota aşısı şuan vakalar fazla bide bunlar eskiden beri olan aşılar güveniyorum açıkçası devlet hepsini bünyesine alamadığı için özel aşı deniliyor yoksa zamanla devlet hepsini bünyesine alacakmış aile hekimim öyle dedi

Rotayı yaptırdım ama menenjitte kararsızım. Menenjit devletin yaptığı aşıların içerisinde varmış ama yetersiz kalıyormus sağlık ocağında öyle söylemişlerdi

Rota ve menenjiti de yaptırdım. Menenjit biraz ateş ağrı yaptı ilk dozu onun dışında bişey olmadı

Rota asilarini tamamladik. Menenjiti 1 yasinda yaptiracagim

Ben 2. Ve 4. Ayda rota, 3. Ve 5. Ayda menenjit yaptırdım.

Rota aşısını da menenjit aşısını da yaptırdım

Devlet ozel hepsini yaptırıyorum. Cok onemsiyorum aşı olayını

İçerisinde menenjit hip olarak geçiyor ama menenjitin kendi içinde türevleri var doktorlar yoksa neden onersinler menenjit aşısını özel olarak menenjit kapsamlı bir hastalık ve aşısı da kendi içinde türevlere ayrılıyor