Bebeğinizin/Çocuğunuzun söylediği Komik Kelimeler

Amin canım inşallah Yaa kuzenimin kizida öyle kuzenim pskilojik danışman rehberlik öğretmeni amaa küçük kızı 3 yaşında kadar hiç konusamamis birden konuşmuş inşallah oğlumda konuşur

1 Like

Asil de benim doğum günümde 6. Ayına yeni girmişti anlamlı olarak ilk kez baba dedi. Eşim il dışındaydı görüntülü aramıştı onun sesini duyar duymaz baba baba dedi. Bir ay sonra da eşimin doğum günüydü istedim ki onun doğum gününde de anne desin demedi :grinning_face_with_smiling_eyes: Doğum gününden bir hafta sonra anni demeye başladı. Ama önceleri beni memi diye çağırırdı :grinning_face_with_smiling_eyes::face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

Ama memiyiz de şimdi cocukta haklı annesi :smiley:

Sohbet ederiz değil mi annecim derim heee heeee der :smiley:

1 Like

Aynen öyle :smiling_face_with_three_hearts:

Birkaç kelime daha ekleyeyim bunlar daha komik ve tatlı :heart_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
Tv ünitesi → Tüvinti
Çalışma odası → çalemudo
Hipopotam → Popopam
Yanak → Nanak
Parmak → Pambak

7 ay 7 günlüğüz

Oğlum dede diyor , sen o kadar sıkıntı cek taşı dogur , hadi Baba da demedi dede diyor :frowning:

7 ay 11 gunluguz henüz komik kelimeleri yok ama ilk kelimesi anne oldu .değişik tonlarda anne diyor anni anneeww vs ama deliriyorum bayılıyorum .pamuk kızıma deli oluyirum yememek için zor tutuyorum kendimi .babası dışında herkesten kıskanıyorum .ikinci kelimesi baba desin istiyoruz ama bu gidişle kedi ya da miyav der acayip kedi seviyor evimizde olduğu için herhalde ilgisi hep kedilerde :heart: İpek Ece güzel kızım anne sana aşık :cherry_blossom::cherry_blossom:benim minik arkadaşım :heart:

1 Like

O kadar sevimli oluyorlar ki konuşunca binlerce kez dese sıkılmadan dinlerim ben

1 Like