Merhaba, her bebek özeldir sizin bebeğiniz ne zaman emeklemeye başladı
4 ay itibariyle geri geri atıyordu kendini. Şimdi ileri fırlama teknikleri kullanıyor:sweat_smile:
Zorla geri geri atıyor kendini 6 aylık olduk
Rüya 8 aylıkken emekledi. Eylül şu an 7 aylık nerdeyse ve 2 defa öne doğru emekledi
Diz üstümü yoksa sürünerekmi?
Tam olarak 8 ay 20 günlüktü sürünmeye başlağında. Emeklemeye çevirmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak
5.ayımıza gircez her yüzüstü döndüğünde bi ileri gitme çabası var gidemedigi için ağlıyor yakında başarır diye düşünüyorum o azim var çünkü
Ama ablamız tombik bi bebek oldugu icin popisi kaldıramıyordu sürünerek gidiyordu 10. Ayında sürünmeye başladı 12.ayda emeklemeye döndü dört ay emekledikten sonra ayaklandı
İkisi de olur
Diz üstü
Kendini ittirerek de gidiyor yüz üstü
Cesur rahatlıkla emeklemeye başladı 8 ay 20 günlükken
Eylül 6 aylıkken sürünerek gitmeye başladı. Şu an da kendini koluyla çekerek gidiyor her yere. Şu an 8 buçuk aylık
4 aydan itibaren popo kaldirarak ellerden de kuvvet alarak kendini one attiriyor
Hiç emeklemiyor.Ama yürüyor yani yütütüyorum destekli.Daha 40lı 40lı yürütürdüm hep belkide o yüzden hemen yürüyecek emekleçiyecektir bazı bebeklet emeklemeden hemen yürüyormuşş
Destekli yürüyor,emeklemiyor
Emeklemeden direk yürüyen bebekler varmış , ömerde öyle olacak belki
Benimki neredeyse 3 aydan beri tırtıl gibi sürünüyor bu emekleme belirtisi mi acaba
Bence emekelme belirtisi , Cesurda sürünüyordu ama 5,6 ayında.
8 aylıkken normal emeklemeye başladı
Hmmm yerim cesur paşayı
bakalım bizimki hangi ayda emekleyecek
Benim Oğlum hic emeklemedi kalkib yurudu