Bebeğinizin emekleme ayı

Merhaba, her bebek özeldir sizin bebeğiniz ne zaman emeklemeye başladı

Dog Baby GIF

3 Beğeni

4 ay itibariyle geri geri atıyordu kendini. Şimdi ileri fırlama teknikleri kullanıyor​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Zorla geri geri atıyor kendini 6 aylık olduk

Rüya 8 aylıkken emekledi. Eylül şu an 7 aylık nerdeyse ve 2 defa öne doğru emekledi :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Diz üstümü yoksa sürünerekmi?

Tam olarak 8 ay 20 günlüktü sürünmeye başlağında. Emeklemeye çevirmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

5.ayımıza gircez her yüzüstü döndüğünde bi ileri gitme çabası var gidemedigi için ağlıyor :grin: yakında başarır diye düşünüyorum o azim var çünkü :heart_eyes: Ama ablamız tombik bi bebek oldugu icin popisi kaldıramıyordu sürünerek gidiyordu 10. Ayında sürünmeye başladı 12.ayda emeklemeye döndü dört ay emekledikten sonra ayaklandı :joy:

2 Beğeni

İkisi de olur

1 Beğeni

Diz üstü :smiling_face_with_tear:

Kendini ittirerek de gidiyor yüz üstü :grin:

1 Beğeni

Cesur rahatlıkla emeklemeye başladı 8 ay 20 günlükken​:smiling_face_with_tear:

Eylül 6 aylıkken sürünerek gitmeye başladı. Şu an da kendini koluyla çekerek gidiyor her yere. Şu an 8 buçuk aylık

4 aydan itibaren popo kaldirarak ellerden de kuvvet alarak kendini one attiriyor

1 Beğeni

Hiç emeklemiyor.Ama yürüyor yani yütütüyorum destekli.Daha 40lı 40lı yürütürdüm hep belkide o yüzden hemen yürüyecek emekleçiyecektir​:rofl: bazı bebeklet emeklemeden hemen yürüyormuşş

1 Beğeni

Destekli yürüyor,emeklemiyor

1 Beğeni

Emeklemeden direk yürüyen bebekler varmış , ömerde öyle olacak belki

Benimki neredeyse 3 aydan beri tırtıl gibi sürünüyor bu emekleme belirtisi mi acaba

Bence emekelme belirtisi , Cesurda sürünüyordu ama 5,6 ayında.
8 aylıkken normal emeklemeye başladı:smiley:

1 Beğeni

Hmmm yerim cesur paşayı :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
bakalım bizimki hangi ayda emekleyecek

1 Beğeni

Benim Oğlum hic emeklemedi kalkib yurudu

1 Beğeni