Bebeğinizin En Sevdiğiniz Özelliği Nedir?

Hadi bebelerimizde en sevdiğimiz özellikleri söyleyelim de azıcık içimiz ısınsın :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Sesame Street Dancing GIF

2 Beğeni

Beni seçmesi :rose:

4 Beğeni

Woaawww :heart_eyes::star_struck:

1 Beğeni

Hic bisey yapmama gerek olmadan sadece yüzüne bakınca gülüyor hemen ve bunu sadece bana yapıyor kendimi onun için özel hissediyorum :smiling_face: her haline hayranım da bu hali bana özel oldugu icin daha bi ayrı :heart_eyes::heart_eyes:

5 Beğeni

Ooo harika :heart_hands::heart_hands:

2 Beğeni

Burnunu aspiratör ile temizlememe izin veriyor :sweat_smile: bebek arabasında hep çok uslu :face_with_hand_over_mouth: acemi anne olama rağmen hala sağlıklı olması bir de saçının rengine bitiyorum

5 Beğeni

Koltuktan kendini atmaya çalışıyor ki atıyorda zaten.

Babasıyla bakıyoruz ne yapacak diye,tutarız diye bekliyoruz :smiley:daha demin ayak üstü atdı kendini ezilmedi diye sevindi,çunki şimdiye kadar hep düşerken 3 kez ağladı:woman_facepalming:t2:şimdi ezilmedi diye sevindi,bu çabası hoşuma gidiyor

2 Beğeni

sadece bana Dünya’nın en güzel şeyiymişim gibi bakıyor

4 Beğeni

Herşeye herkese gülüyor :rofl: sadece tanımadığı erkek görünce kucağna gitmiyor.Kız çocuğu fln görünce nasıl seviniyor​:rofl: erkek işte şimdiden belli ediyor​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Bazı Dediklerimi anlaması beni mutlu ediyor,ama tabiki yapma diyorum duyuyor bana bakıyor anlıyor ama yapmaya devam ediyor :joy:

Şu aralar kendi pırtından korkması:grimacing::grimacing:

3 Beğeni

Hahaha :joy:

2 Beğeni

Hahahhah ay kubra hic gulecegim yoktu kiz

1 Beğeni

Benim oglan da eller bitti simdi ayaklarini
Kesfetmeye calisiyo ayagini azina sokmaya
Calisiyo surekli coraplarini cekiyo.

2 Beğeni

Sorma ya böyle yapıyo bi şok geçiriyo bu ses nerden geldi gibi sonra ağlıyo korktuğundan çok değişik bunlar ya

1 Beğeni

Allahtan yaz geldi yoksa sıkıntı buz gibi olur elinş ayağını emdiğinde

1 Beğeni

Kokusuna adam öldürür adam bıçaklarım :sweat_smile: mis gibi kokuyor evlat kokusu :innocent::nazar_amulet::white_heart:

Şu ara uyanıp gözlerimin içine baka baka gülüyo :slight_smile: doğduğundan beri birlikte yatıyoruz nasıl ayrılıcam bilmiyorum

1 Beğeni

Ya bende öyleyim denedim bi kaç kez imkanı yok uyumuyo bana sarılmadan şimdi 2mX2m yatak alcam yatarız artık birlikte rahat rahat :pray::pray::heart: