Hadi bebelerimizde en sevdiğimiz özellikleri söyleyelim de azıcık içimiz ısınsın
Beni seçmesi
Woaawww
Hic bisey yapmama gerek olmadan sadece yüzüne bakınca gülüyor hemen ve bunu sadece bana yapıyor kendimi onun için özel hissediyorum her haline hayranım da bu hali bana özel oldugu icin daha bi ayrı
Ooo harika
Burnunu aspiratör ile temizlememe izin veriyor bebek arabasında hep çok uslu acemi anne olama rağmen hala sağlıklı olması bir de saçının rengine bitiyorum
Koltuktan kendini atmaya çalışıyor ki atıyorda zaten.
Babasıyla bakıyoruz ne yapacak diye,tutarız diye bekliyoruz daha demin ayak üstü atdı kendini ezilmedi diye sevindi,çunki şimdiye kadar hep düşerken 3 kez ağladı:woman_facepalming:t2:şimdi ezilmedi diye sevindi,bu çabası hoşuma gidiyor
sadece bana Dünya’nın en güzel şeyiymişim gibi bakıyor
Herşeye herkese gülüyor sadece tanımadığı erkek görünce kucağna gitmiyor.Kız çocuğu fln görünce nasıl seviniyor erkek işte şimdiden belli ediyor
Bazı Dediklerimi anlaması beni mutlu ediyor,ama tabiki yapma diyorum duyuyor bana bakıyor anlıyor ama yapmaya devam ediyor
Şu aralar kendi pırtından korkması
Hahaha
Hahahhah ay kubra hic gulecegim yoktu kiz
Benim oglan da eller bitti simdi ayaklarini
Kesfetmeye calisiyo ayagini azina sokmaya
Calisiyo surekli coraplarini cekiyo.
Sorma ya böyle yapıyo bi şok geçiriyo bu ses nerden geldi gibi sonra ağlıyo korktuğundan çok değişik bunlar ya
Allahtan yaz geldi yoksa sıkıntı buz gibi olur elinş ayağını emdiğinde
Kokusuna adam öldürür adam bıçaklarım mis gibi kokuyor evlat kokusu
Şu ara uyanıp gözlerimin içine baka baka gülüyo doğduğundan beri birlikte yatıyoruz nasıl ayrılıcam bilmiyorum
Ya bende öyleyim denedim bi kaç kez imkanı yok uyumuyo bana sarılmadan şimdi 2mX2m yatak alcam yatarız artık birlikte rahat rahat