Bebeğinizin ilk dişi hangi ayda çıktı?

Soruma cevap verebilir misini ?

12.ayda çıktı ve 4 diş birden

Alt 2 dişi 5. Ayinda çıktı.

6.5 gibi 6ay sonunda başladı şuan 7 aylik alt dişin biri patlamak üzere biri patladı 10 gündür imanım gevriyo

1 Beğeni

8 ay 13 günlük hala diş yok bekliyorm

8 aylıkken çıktı.

9 aylıkken 3 diş birden çıktı.

1. Ayda üst 2 dişi çıktı 2 gün sonra alt 2 çıktı 2 hafta sonrada üst yan kesicileri çıkardı

7 aylık oldu iki gün geçti şimdi dokuz aylık habire çıkarıyor

Alt iki diş 7 ay olmasına 2 gün kala çıktı

11 aylıkken alttan tek dis çıktı şimdi 13 aylik alttan ikinci çıktı

5 ay 18 günlük alt damaklarda ili tane beyazlık olmuş salya akıyor geceleri felan çok hıysuz sürekli elleri ağzında

5.ayda 2 diş birden çıkardık peş peşe alt dişler

7 aylıkken alt 2 dış çıktı 8 aylıkken üst iki diş çıktı şuan 9 buçuk aylık başka dış yok

8 aylık alt önler
9 aylık üst önler
9,5 aylık üst yan kesiciler
10 ay 24 günlük 1.alt yan kesici çıktı bugün :tada:

12ci ayda alt iki dişi çıktı 1 hafta arayla

1. Ayda çıktı iki tane alt ön kesici dişlerini çıkarttı şuan da 7 aylık üst ön kesici dişlerini ve alt yan kesici dişlerini 4 dişi aynı anda çıkartıyor çokta zorlanıyoruz​:pensive_face:kuzum hem huzursuz hem iştahsız bu yüzden jel kullanmaya başladım rahatladı biraz vende uykusuz :rofl:her fırsatta uyuyorum bu defa da 5 yaşında kızım var o gelip uyandırıyor hadi şimdi de benle oyna kardeşim uyudu diye​:rofl:uykular bak haram oldu şarkısı söylüyorum herkes bana gülüyor seni anlatmış diye​:rofl::rofl::sleeping_face:

4.5 aylıkken iki alt dişi çıktı 7 aylıkken iki üst dişi çıktı en beteri de üst dişleri çok çektik o dişlerden 9 aylıkken Altan iki yandan da diş çıktı 11 ay 13 günlük üst dişlerin yanında iki tane daha çıktı şuanda 8 tane dişi var alt ve üstlerden beyazlık oluşmuş sanırım yeni dişler geliyor

7 aylıkken alt dişi çıktı ilk

6.aya hafta kala alt iki dişi patladı yanlış değilsem iki ayda bir iki diş çıkarıyor şuan 12 aylık olduk alt yan dişler patladı toplam 8 dişi olacak