Bebeğinizin ilk saçını ne saman kestiniz?

Bazı yerleri bayağı uzun basıları kısa birde erkek kulaklarının orası öne doğru gelmeye başladı 8 buçuk aylık kestiren varmı ? Birde saçları dökülüyor belki faydası olur bilmiyorum kestiren varmı

Biz 7 günlükken evde tıraş makinesi ile sıfıra vurduk.

Biz evde kesiyoruz eşimin traş makinesiyle cok pratik oluyor.. Dogumda sacları azdı ilk kez üç aylıkken kestik sonra besinci ayında ben kendim kestim bu hafta da bi bayram trası yapacagız :hugs:
Sıfıra vurmadım hiç kış bebeği oldugu için uclarını kısalttık derli toplu durdu.. Berbere gitmeye gerek yok bence sizce oyle yapabilirsiniz

1 Beğeni

Ben kızım 4 aylıkken kestim saçlarını şuan yine uzadı kızım 6 aylık

Bebeğimin yedinci gününde saçları sıfıra vurduk. Şu an hem çok orantılı hemde sağlıklı uzuyor. Hiç dökülme vs olmadı şu an dört buçuk aylık

11 aylıkken kestirdik kuaförde ama çok ağladı bir daha kestirmeye cesaret edemiyorum yine ağlayack diye

Biz daha hiç kestirmedik kiyamiyoruz ama kestirmemiz lazım bizim de orantısız uzamadan dolayı bir taraf kısa bı taraf uzun bakalım :sweat_smile:

7.günü eşimle evde kestik 3e vurduk ama şimdi 4 aylık oldu bebeğim üstleri uzuyor yanlar yok doktor diyor bunu hangi kuaföre götürdünüz :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: yazın 0a vuracağım ama yine eşit uzasın heryeri

Benim oğlumun da öylr üsteler çok uzun

Ben kestirdim 7 günden sonra benimde oğlumun saçı uzundu kestirip tattık agirliginca sadaka verdik

1 Beğeni

Makinaylami kestiniz acaba birde makinaysa kac numarayla kestiniz bende bebegimin saçlarını kesmeyi dusunuyorum ama jiletle veya sifira degil

Evet makinayla kestim eşimin berber arkadaşı makina vermiş taze başlık da vermiş plastik zaten ucu ben 3 numaraya vurdum tam sıfıra vurmadım kıyamadım. Bide durmadı zaten biraz da eşit kesemedik ama uzadıkça sırıtmıyor​:joy:atayım hatta

1 Beğeni

Yaa çok minnoş maşallah kıyafetide çok güzelmiş yaa :heart_eyes::heart_eyes: nerden aldınız acaba

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz :heart_eyes: trendyoldan aldım :))

1 Beğeni

Valla ben oğlumun saçına nasıl kiyayim peruk gibi

1yaşına basdıktan sonra da kesdirdik biz