Bebeğinizin saçını ne zaman kestiniz

Kizlar bebeğim 2ay18gunluk ve baya saçlı doğdu buyukler o saçın pis saç oldugunu ve kesilmesi gerektiğini söylüyorlar ki bnde kestirmeyi düşünüyorum pis olduğunu düşündüğümden değil daha gür çıkması için kestirmek istiyorum sizce ne zmn kestirmeliyim

Benim oğlumda çok gür saçlı doğulmuştu 43 cü gününde kestim saçını gürlüğünden değil çok terlediğinden dolayı.Daha sonra çok zayıf çıkmaya başladı bekledim biraz daha uzadı yine kazıdım ve şimdi saçı çok gür çıkıyor ve hızlıca uzuyor​:smiling_face_with_three_hearts:Şu an 8 ay 3 haftalık ve ben toplam bu zamana kadar 3 defa kazıdım​:rofl:

benim oğlum saçı çok azdı kestirmedim 10ayına geçince kestirdim terlediği için ama hızlı uzadı:laughing: 2aaya kalmaz eski halinden fazla olur

Benimkide çok saçlı doğdu ama çok döküldü bide terliyordu 3. Ayda kestirdim bayram sonu tekrar kestircem kısa daha kullanışlı bu sıcaklarda

Hiç kestirmedim

Yaşında kesmeyi düşünüyoruz inşaallah

Benim de 23 günlük 40 çıktıktan sonra kesice,z inşallah da nasl kescz bilmiyorum :sweat_smile: uyuyunca mi hepsini kescz bide kesince sac ağırlığınca sadaka vrcz o yüzden kescz

Bizimki 2.5 aylık kesmeye kıyamıyorum. Zaten bu kadar küçük bebeğin saçı nasıl kesilir ki hareket eder kesilirken zarar verebilir kendine. Kızlarımında saçını 1 yaşında kestirmiştim. Zaten daha çok saçı kesilir elbet gürleşir. Bide zaten bu bebek saçları epeyi dökülecek yerine yeniler gelecek kestirmenin faydası olacağını düşünmüyorum

1 Beğeni

Kucağımda uyuttum ben yakın berbere gittik berber boşken kucağımda narince traş etti makineyle saçıda verdi bana ruhu duymadı benimkinin​:blush::heart_eyes:

1 Beğeni

7 günlükken kestik… şu an 17 günlük :blue_heart:

2 Beğeni

Kimileri saç damarına zarar verir diyor bunun gibi bişey yaşayan var mı bu arada merhaba

Merhaba aramıza hoş geldin canm :hibiscus::smiling_face:ben. 7 günlük olunca kesmek
Istedjm ama nasip olmadı 40 cıkınca kestik herhangi bi sorun yaşamadik