Bebeğinizin günlük aktiviteleri neler acaba
Biz 6 aylıgız genellikle yere battaniye serip bırakıyorum bol bol dönüyo kasları güçleniyo bende yanına oturuyorum oturma çalışması yapıyoruz ayağa kalkma calısıyoruz oyuncaklarıyla oynatıyorum emekletmeye calısıyoeum kitap okumak istiyorum ama kitabı yiyor o yüzden onu yapamıyoruz ![]()
Bizde 7 olduk sayılır bende yere yaturuom hrm güvenli bizmkide ole dönüp duruyo oturtuyom bende ona kalsa kalkıp yürüycek
bizimkide olr ne bulsa agzına direk
13 aylık
Bulabildiğim tek iple topları kurtarma oyynuyoruz ![]()
![]()
![]()
Bir de dünden beri babasının kalemliğindeki kalemleri doldur boşalt yapıyor kendi keşfetti
Cok güzel gergun yeni bişey keşfediyorlar![]()
![]()
![]()
Ay ben genelde yere battaniyeyi korum ustune de oyun halisini korum orda oynar oyun halisindaki butun oyuncaklari cikartir yuz ustu doner kendi kendine bagrir oyuncakların etiketlerini kurdelelerini emmeye bayiliyir
arada kucaguma alir oynariz kitap bu ara bnde okumuyom sevmiyor galiba .
3ay 24 günlüğüz 4ay etkinlikleri yapıyoruz çıngırak,hisiltilo sesler poşet ıslak mendil paketi vs , tummy time , farklı nesnelere dokunma , şarkı söyleme , bolca sohbet , ayna oyunu , kitap okuma yada dinleme , yapıyoruz hepsini sıkılmasına fırsat vermiycek kadar yapıyorum
3 ay 16 günlüğüs dönme yapıyoruz bol bol tummy time bol bol dılar yürüyüşğ hayvanları taklşt etne sohbet çıngırsk hısırtılı kıtap renkleri açıyorum önğne piyanolu halı kendisi suan bunlarla oynuyor çabuk sıkılıyoruz
Herkesde bebişler yeni keşifler arıyo cabukta sıkılıyo demekki hepside