Bebek anı defteri

Merhaba hanımlar, Hamilelik surecinizde ve sonrasi icin anı defteri tuttunuz mu? Hazır konsept kullandığınız ve memnun kaldığınız bir defter varsa benimle de paylaşır mısınız? :hugs:

1 Like

Ben hamileyken tutmuştum.
Doğumdan sonrada yazıyordu dişi çıktı falan,sonra yprgunluk tan yamzayı bıraktım​:woozy_face::woozy_face:

1 Like

Bende hamileyken her kontrolünde yazıyordum …sonra yazmayı bıraktım üzücü bazı şeyler söylemişti doktorum doğum sonrasi sağlık problemi yaşadık ama çok hoş rengarenk bantlar kalemler aldım gözümü kapatip hangi renk denk gelirse o gun içimden geçenleri o kalemle yazdım.birde gotkgraf albümü vaf minik bir tane renkli ultrason görüntülerinin olduğu :face_holding_back_tears:bn ozluuorum hamileligimi hemde çok

1 Like

Eşim bana hediye olarak almıştı . Her ay bir fotoğrafını koydum sonra aylık fotolara başladım içinde el ayak izi kısmı alışveriş listesi işte doğum yeri vs. Bilgiler aileler ile fotoğraf 1. Yaş doğum gününe kadar var . Kızımız için özenle dolduruyorum :rofl: her ay da bir fotoğraf çekiyorum konsept yapıp evde

1 Like

Yaa kullandiginiz defterin linki var mııı:face_holding_back_tears:

İnşallah bundan sonraki tüm süreçleriniz hayal ettiğinizde ötesinde güzel geçer, rengarenk kalemler ve bantlarda bana guzel fikir oldu teşekkür ederim :revolving_hearts:

Ay çok hoş gercekten tesekkur ederim paylaştığınız için

1 Like

Rica ederim :white_heart: iç dizayn ve muhafazası güzel tavsiye ederim

1 Like

Amin cümlemizin inslalah her daim güzel olsun her günümüz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Mağazadan almıştım malesef linki yok canım.
Ama kilitlenen defterdi

1 Like

Ben hazır bişey almadım ama eşimin askeriye de eğitim alırken verdikleri bir ajandası vardı kullanmamış ona ara ara yazıyorum bebeğime mektup,içimden gelenleri bebeğimle ilgili planlarını sanki bebeğime anlatirmis gibi yazıyorum ve büyüdüğü zaman o ajandayi vercegim zaman bizim için o askeriyenin de küçük ajandanin da kendisinin de bizim için ne kadar kıymetli olduğunu anlaticam

1 Like

Cok kıymetli olmus gerçekten :heart_eyes: