Merhaba hanımlar nasılsınız
Bebeğinize hangi bakım ürünlerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz
Merhaba hanımlar nasılsınız
Bebeğinize hangi bakım ürünlerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz
Şimdilik şampuan olarak uni baby ve dalin kullanıyorum memnunum . tabi saçları uzayınca aynı şeyi söylermiyim bilmiyorum uni baby şampuanı koli koli stok yaptık umarım saçları uzayınca sıkıntı olmaz
Bebek yağı dalin kullanıyorum ama bitince değiştireceğim biraz kuru yapıyor gibi cildini
Bebek bezi ve ıslak mendil olarak sleepy aşırı memnunum
Pişik kremi fazla kullanmıyorum cildi alışmasın diye onun yerine hava alsın diye açık bırakıyorum ama kullanınca bephanthol kremi kullanıyorum gayet iyi .
Bizim derdimiz mama bir türlü mamalarda mutlu olamadık
Şampuan ve pişik önleyici krem olarak incia kullanıyorum. Cildini nemlendirmek için mustela kullanıyorum.
Şampuan olarak dalin,pişik kremi olarak Bepanthol kullanıyorum ,bebek yağı bedtime aldım ama ,kullanmıyorum.çok yağlı.
Şampuan ve bebek yağı kullanıyorum. İkisi de uni baby. Memnunum, sadece yağı akşam rutinini oturtana kadar düzenli kullandım. Şuan kullanmıyorum, gerek görmüyorum
Golden Goat denediniz mi kuzu ?
Evet canım şu an zaten onu kullanıyoruz son 1 aydır falan ama hala kabız
Probiyotik kullanıyor musunuz kuzu ?
Yok açıkçası
Ben mi kullanmam gerekiyor ? Yoksa bebeğe mi
Bir kaç gündür kayısı yiyorum bol bol bakalım sonuç ne olacak
Biz Eylül’de probiyotik damlaya başladık ve düzeldi kuzu kabızlığı. Aşırı kabızdı. Hala arada yaşıyoruz elbette çünkü bağırsakları da gelişim döneminde sonuçta ama eskiye oranla çok çok düzeldi
Bebeğin kullanması gerekiyor
Hmmm bakalım perşembeye kontrolümüz var doktora danışayım bakalım ne diyecek
Holle bebek maması da çok güzel biz hastanede sarılık olmasın diye işte süt gelmeyince onu verdiler bizde aldık dışarıda ya da emziremediğim zamanlarda kullanıyorum bide bazen gece yatarken veriyorum çok memnunum hemde içerisinde hiç katkı maddesi yok evet bizde ilk 3 ay bağırsak için probiyotik damla kullandık şimdi çok iyiyiz çok şükür
Şampuan Mustela, losyon Ecowell kullanıyorum. Bebe yağı kullanmıyorum.
Pişik önleyici olarak da Bübchen kullanıyordum, onu da bıraktım geçmeyen pişik problemimiz olunca, doktorunun verdiği karışım kremden sürüyorum artık sadece pişik başladığında
Olur kuzu
Şampuan olarak Aveeno saç ve vücut şampuanı kullanıyorum
Losyon olarak da yine Aveeno losyon
Bebek yağı kullanmıyorum
Islak mendil kullanmıyorum.İlk 3 ay kullanmak istemiyorum onun yerine pamuk ve suyla temizliyorum
Pişik kremş olarak sudocream kullanıyorum o da günde 1 kere sadece
Bez de huggies
Kulak ve kol altını diyorsan bende pamuğu ıslatıp sıkıp onunla temizliyorum))
Zwitsal bebek bakim urunleri
yara oldugu zaman microp oldurucu
Melhem veriyo doktor ve sudocrem
Muslim bez kullaniyorum
Ben poposunu da pamukla siliyorum şu an aşırı pimpirikli oldum çünkü sarılığının benim yüzümden olduğunu düşünüyorum hata yapmaya aşırı korkuyorum
Bazen bende pamukla siliyorum o daha iyi geliyor bana yakma ihtimali yok diye
Le Natura bebek bakım ürünleri kullanıyoruz, hem organik sertifikalı hemde prebiyotikli, çok memnunuz.