Merhaba annişler bebegim 1 ay 22 günlük az ve sık sık besleniyor ve kucakda uyuyor yerine yatirdigim zaman cabuk uyaniyor acaba doymuyor mu diye dusunuyorum bu durumu yasayanlar var mı?
merhabaaa, aramıza hoş geldin
Bebişin sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin inşallah
Evet her annenin yaşadığı bir durum aslında şuan senin kokundan uzaklaştığında kendisini güvende hissedemiyor muhtemelen
Uzun zamandır içeri de bebiş bu hayata alışmaya çalıştığı için başından beri bu macera da seninle beraber bu yüzden hep seni istiyor zamanla alışacagina eminim
İstersen uyuduğunda yakınına giymiş olduğun tişörtünü vs koyarak deneme yapabilirsin ama her bebişte işe yaramıyor
@Narmin Aramıza hoş geldin canım
Belki emince emzik gibi emiyor ve emince açlıktan emdiğini düşünüyorsundur
Emzik gibi emmesi sadece dudağı kıpırdar ama sütü ekince kulak dibine dikkat et orası kıpırdıyor
Evet benimki de öyle şu sıralar. Az emiyor ve maksimum 1 saat uyuyup kalkıyor gündüzleri. Ama gün içinde 5 6 kez çişini yaptığını gördükçe sorun etmiyorum bu kadar idrar çıkışı yeterli beslenmenin göstergesi demişti doktor
Cok tesekkur ederim hepimize rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin evet onu denedim daha önce ise yaramadi maalesef
Galiba bir duzene oturtmak lazim her uyandiginda degil aciktiginda yedirmek daha iyi olur diye dusunuyorum bu gun onu deniyorum cunki baya uyudu rahat
Allah razı olsun, işe yaramadı ise başka bir yol bulabilirsiniz umarım ben uyku rutini yapmıştım gece bile uyanmazdi ben uyurken emzirirdim kızımı