Bebek Bezi Önerileri

Kızlar sleepy aldım ama hiç memnun değilim sizler hangi marka kullanıyorsunuz?

Iki oglum da Molfix kullanıyor

Memnun musunuz ya bizimkinin en kötü yönü ne kadar iyi bağlarsanız bağlayın sızdırma yapıyor ondan dolayı devam etmek istemiyorum aynı markayla

Ya aslında kişiden kişiye değişiyor bana göre sızma yapan başkasına göre yapmıyor neden anlamadım​:rofl:ben Molfix kullandım sızma yaptı slepy aldım sızma yaptı binin bezini aldım önce iyiydi sonra yine sızdırdı şimdi de a101 in kendi markası Sofia kullanıyorum memnunum sızma yapmadı hala

Altı aya kadar molfix kullandım bir iki kere kaka sızmıstı ondan sonra sleepy e geçtim hiç sızma yapmadı. Sızma oldugu zaman bir beden büyük numaraya geçmekte sızmayı onluyor.

Ya gece oğlumun altını çıkarıyorum ki o kadar milimetrik bağlıyorum yine hafif sızdırıyor her gece iki üç kez üst değiştiriyorum bezin sayesinde​:joy::joy::joy:

Aklımda kalsın ama daha bebeğim 10 günlük bir beden de biraz büyük gelmez mi

Sirf bu sizdirma yuzunde evde şuan molfix prima baby turco slepp var heosinde de sizdirma yaşadim kilot bezde daha cok oldu . Suan bebem natural kullaniyorum memnun kaldim elimde olan bezleride gunduz takiyorum gece takmiyorum

Ara ara sızdırma yapıyor maalesef

Güya markası var iyidir diye alıyoruz böyle giderse eski zamanlarda kullanılan bezlere döneceğim bende :joy:

1 Beğeni

Molfix premium Cook iyi bu konuda tavsiye ederim molfixin püre soft olanı da iyiydi ama ben premiumu Cook beğeniyorum diğer bez markalarını bende kullandım asla Prima adı vardı eskiden su an naylon gibi sanki hava geçirmez rahatsız edici bebeğime kullanmak istemedim memnun kalmadım digerlerinden

biz de molfix pure soft kullanıyoruz. daha 23 günlüğüz ama sleepy denedik dokusunu hiç sevmedim. prima fena değildi ama sızma yaptı. şu an molfix gayet iyi gidiyor.

sleepy hem pişik hem sızdırma yaptı Molfix bir tık daha iyi ama kısa yine sırtına kadar çıkıyordu sonrasında Prima ya geçtik rahat ettim indirim oldukça da stokluyorum uzunluğu çok iyi tasma hiç yapmıyor ve kuru kaliyir çok memnunum

1 Beğeni

Markaninda adi var inanki canim

Molfix premium ve bebem naturel

1 Beğeni

Deneyeceğim çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için :heart:

1 Beğeni

12 günlük olduk ama bezden yana hiç rahat edemedik

Sadece adı var gerçekten :joy:

Molfix premium kesinlikle güzel bir bez bende tavsiye ediyorum inşallah size de iyi gelir

Deneyeceğim çok teşekkür ediyorum

1 Beğeni