Bez Molfix kullandım hep fazlada almıştım diğer çocuklarımda pişik yapmadığı için. Doktorda bez değişikligi yapma hep aynı bezi kullan dedi ama ben farklı bı marka deniym diyorum. Sleppy alıcam galiba bu kez.
Huggies kızıma kullanmıştım çok güzeldi evet ama biraz pahalı. Bebeğimin her bezi kakalı günde 10 bez kullanıyoruz biraz daha uygun fiyatlı bir bez bulmam lazım prima ve huggies almak istemiyorum o yüzden. Bez değişikliği iyi değil daha çok pişik yapar dedi doktor. Ne yapacağımı şaşırdım altını açıp havalandırmak istiyorum 5 dakika dayanıyor en fazla sonra ağlıyor altını bağlayıp kucağıma almak zorunda kalıyorum.
Evet sleppynin kalıbı kücükmüş öyle söylüyorlar birazdan eşim alıp getirecek bakalım inşallah iyi gelir bu bez
Pro baby dolphin ve predo deneye bilirsin biz şimdi o 3 den kullana biliyoruz pişik yapmıyor.adetle alıp dene istersen
Bu dediğin markaları hiç duymadım ben acaba varda benmi bilmiyorum Azerbaycan’da yaşıyorsun dimi ?
Evet canım.
Belki vardır siparişle geliyordur
Şimdi baktım sadece predo çıktı diğerleri Türkiyede yok galiba Azerbeycanlılar türkiyeden trendyoldan çok alışveriş yapıyor ama biz burdan azerbeycandan sipariş verebiliyormuyuz bilmiyorum
Sizin manat bizim TL den daha kıymetli muhtemelen pahalı olur bizim için ordan alışveriş yapmak
Evet canım bizim manat kıymetli.
Sipariş verile biliyormu zaten onuda bilmiyorum
Predo varsa deneye bilirsin belki tenine uygun gelir
Şimdi sleepy aldırdım eşime evet kalıbı biraz küçük 3 numara iyi geldi bize. Bizimki ilk aydan iyi kilo aldı 2 kücük gelirdi bize. Bakalım inşallah bu bez iyi gelirde başka bez aramak zorunda kalmam.
Biz sleepy ve sofıa kullanıyoruz ıkısınden de cok memnunuz
Sleppyden herkes çok memnun umarım bizede iyi gelir
İyi bebek bezi fakat kalıbı küçük
Ben Tüm bebek bezlerini kulandim baby turko husggies bebem natural molfix hepsi iyi bir tek predo düşmədi bebeyime
Merhaba kızlar baby turco veya bebem natural kullanan var mı nasıl sizce?
Baby turco kullanıyorum şu an ,memnunum sızdırma falan yapmıyor.
Ben ilk kez 4+ bez gördüm.
Baby turco 4+ aldık ona rağmen sızdırmadı,kalıbıda normal numarasına göre
Ben bebem naturel 1 numara kullandım pişik yaptı pişik kremi kullanmama rağmen pişik oldu sleepy geçtim o güzel birde pure baby aldım oda güzel ama çok sızdırıyor oyuzden sleepy geçiş yaptım
Ben bebem natural kullaniyorum 4 aydir cokta memnunum
4+ sleepydede var ama onu kullanıyorum ama pişiği hiç geçmiyor baby turcoyu denemek istiyorum
Sleepy ve pure babyde bizde pişik yaptı