Kızlar kızım 17 aylık aşırı derece de çiş yapıyo günde 10 dan fazla bez değiştiriyom ama gene öyleyken bezi sızdırıp duruyo kızı çok işryip de sızdırms yapmayan bez kulansn var mı önerebileceiğinz sızdırma yapmayan bez
Bu sızdırmadan bende şikayetçiyim. Molfix kullanıyorum . Bebeğim ne zaman çok işesen önden sızdırıyor. Prima da aşırı pahalı. Bitek yenidoğanken kullanmıştım çok memnundum ama şimdi iyice pahalılaştıı. Bebeğiniz çok su içiyorsa ondan da çok işeyebilir
MOLFİX premium serisi sızdırma yapmıyor tavsiye ederim, diğer serileri yapıyor, premium olanın bel bölgesi uzun ve daha geniş ![]()
Çok değişiyor sanırım ya ben heğ sleepy kullanırdm hiç sızdırmazdı, molifx sızdırıyor diye onu kullanıyordum. Şimdi de tam tersi 4 numaraya geçtiğimizden beri sleepy hep sızdırdı molfix gayet iyi. O yüzden molfix kullanıyorum bir süredir. Prima çok güzeldi de onu sadece yeni doğduğu zaman kullanmıştık çok pahalı ![]()
Bende yenidoğankwn premium kullanmıştım aman götü çok kıymetli bişey olmasın demiştim ![]()
![]()
Prima premiumdan çok memnunum indirim zamanı stoklamalik ![]()
Ay yanlış yazmışım Molfix premium serisi demek istedim ![]()
Ben 4 numarada premium kullanıyorum sızdırıyo ya işte memnun değilim ![]()
some problems of boys![]()
![]()
Bilemem![]()
kızlarda da belki oluyodur ![]()
Ben giggles kullanıyorum, marketlerde var mı bilmiyorum . 4 numarada iken bizde de sızma oluyordu, 5 e gectik sorun yaşamadım, bir de ben gece uykuda iken bile değiştiriyorum , çok sıvı tüketiyor idrarı da çok oluyor