Sleepy bebek bezi kullanıyorum ama sızdırıyor bim bebek bezi kullanan var mi memnun olan bebeğim 20 günlük
İlk hafta sleepy pişik yaptı sonra geçti 1-2 numarayı sleepy kullandım 3.aydan beri a101 soffio kullanıyordum değişiklik olsun dedim bu defaya mahsus bim Jenny ve willy aldım hiç beğenmedim diğer bezlere göre daha naylonsu ve bez dolum çizelgesi yok çok sızdırıyor a101 inki bime göre daha iyi
Ben de tam tersi olduğunu düşünüyorum doğduğundan beri biminkini kullanıyorum mecburiyetten 101den aldık bir defa hep sızdırdı ve inanılmaz kalitesiz
Kizlar bim in bezini bende bilmiyorum bende almak istedim de eşim izin vermedi degistirirsek pişik olur çocuk diye ben tasarruf olsun diye demiştim ama kendisi bilir. Ben Molfix alıyorum hem kaliteli hemde fiyatları hemen hemen bim in bezine yakın . Hatta geçenlerde migros da monny karta ozel 60lisi 135 TL ydi . Öyle takip edebilirsiniz
Ben çok çok memnunum slepy bu sefer aldım bana göre kötü bugün BİM’in kini alicam
Ayy yok yok valla tövbe bir daha bimden almam ilk ve sondu doğru bedeni aldıktan sonra a101 inki hiç bişey olmuyor bim naylon gibi en azından dolum çizelgesi bile yok
Ben sleepy kulaniyorum yesil olani kizim suan ishal oldugu icin arada tasmalar oluyor ama normalde memnun. Ben bebek oldu 1 ay sonra 1000 tane slpy bez aldim toplu alinca ucuz oldu . Kizim 7ay 23 gunluk hala kulaniyom 8 ayi da cikartiri
Ben bir cok marka denedim evet sızdırıyor geneli suan prima kullanıyorum ama bimin bezini cok duydum bitince onu deneyecegim kullananlar cok memnun
Sleepynin yeşil renk olanı en küçük orta boy olan sarı renk mavi renk ise en büyük boyu bilgin misal 3 numara kullanıyorum ilk etapta yeşil sonra sarı sonra mavi renk kullanımını sağladım bide sızdırma yapmasının sebebi küçük gelmesi bir numara büyüğe geçebilirsin canım
10 ay olacak doğduğundan beri Molfix kullanıyorum. Hiç taşma, sızdırma yaşamadım.
Merhaba tecrübeli anneler molfix prima slepy turco bebem natural bim bezi dışında goon dışında güzel kaliteli pişik yapmayacak yumuşaklık dokuya sahip bebek bezi öneriniz olur mu