Bebegım sumuklu artık tek basıma burnunu temızleyebılıyorum ama sırınga ıle temızlerken suyu bazen gozune kacırıyom hemen ıslak bezle sılıyom ama bır sorun olur mu ?
Ben aspiratörle temizlemeye çalışıyorum ne kadar temizlenirse artık, şırınga nasıl oluyor? Daha önce hiç denemedim nasıl bişey
Bende aspıratorle temızlıyorum ama sureklı degıl . Doktorumuz nefes alması normal olduğu sürece aspıratoru önermıyorum demıstı . Pecetenın ucunu sivrılestırıp öyle çıkarıyorum yakında oluyo zaten çıkıyor hemen .
Baktım burnu tamamamen tıkanmış o zaman aspıratorle fızyolojık serumla temızlıyorum . Şırınga hıc denemedım ama gozune gıtmesın ya dıkkat et ama bısey olmaz bnce saf su sonuçta
Fizyolojik serum aldık eczaneden ışk once o su ıle temızlıyom sonra bnde aspiratör yapıyom . Hemsıre sadece aspiratör yapman kuru kuru burnunu cekmen tahrış olur dedı .
Hahaha fizyolojik serumu neyle cekıyon sen şırınga kullanmıyor musun ? Bıze sırınga onerdıler.
Siktiktan sonra hemen çocuğu ters çevir sıkar sıkmaz ama bide üstte kalan burun deligine sık önce sonra çocuğu çevir diğer burnunuda öyle üste kalana sık çocuğu hemen kaldır sırtına vur sonra aspiratör le çek ben öyle yapıyorum
Gözüne gitmesjnsen bişey olmaz zaten göz içinde kullanılır yazıyor hatta benim bebeisn tek gözü çapaklandiydi serum fizyolojik sildim gecti
He bılmıyordum
Ben dık yapıyom yatay yapamıyorum
Bende öyle yapıyorum işte, şırıngayı bilmiyorum ilk defa duydum
Burun aspıratoru kullanıyorum
Bende yattığı yerden yapıyorum
Kbb uzmanina sormustum bir kac hafta once havalar soguyo gunde bir kac kere tuzlu su sIk dedi nasil daha etkili dedim duz dedi kucagina oturt salla yukari ciksin fiskirt dedi.
Bende bı doktor var onu ızıyom o doltorda bebeklerde yatırarak oturmaya baslayınca da dık pozisyon da onerıyor yanlıs hatırlamıyorsam yatırarak uzun sure yapıldıgında kulak iltihabı olabılırmıs ama kesınbır sonuc degıl sadece oyle olma ıhtımalı varmış demıstı galıba . Bızde ılk hastaneye gdınce dık actılar bn dık yapıyom hep .