Bebeginizin camasirlarini kac derece we hangi programda yikiyorsunuz
Ben 30 derece pamuklu atarda 1 saat yıkıyorum. Hassas ayar kullanmıyorum, çoğu kişi öyle tercih ediyor ama.
Kızımın egzaması ve hassas cildi olduğu için deterjan kalıntısı olamaması lazımmış diye 40 derece ön yıkamalı normal modda çalıştırıyorum 1 buçuk saat sürüyor. Sonra tekrar durulama yaptırıyorum
Ben de 40 da yıkıyorum 600 devir renkli programdı sanırım . Lekeli varsa stop sıkıp öyle atıyorum . Şimdi Arap sabununu duydum yeni bir bez taşma vakası yaşarsak onu denicem
Kaka lekesini camasiri yikayin ıslak sekilde gunese serin bakin görun nasil cikartiyo
Stop nasil lekeleri cikariyormu benm makine morsu morsu yapiyo ya camasirlari niye oyle anlamadm
Evet bunu sen mi soylemistin daha önce biri daha demişti ondan sonra pek kaka olayı olmadı hep eski izlerdi ama stop sıktım attım yeniden , ilk günkü gibi oldu falan diyemem tabi ama belli belirsiz kaldı leke öyle belli değil pek
Ewet bn demistim
30 derece elde yıkama programı 48 dk onda yıkıyorum sonra deterjan kalımtısı olursa diye de durulama yaparım bir defa da . Önceden durulama yapmadan kurutur ütülerdim ütüyü bıraktım ilk 2 ay öyle yaptım ama
Lekeler bazen cikmiyor elbiseden