Bebek çatal kaşığı

Bu silikon çatal kaşıklardan kullandı mı bebeğiniz, kullanabiliyor mu bir faydası oldu mu. Kendisi yiyebilmesi için teşvik etmek istiyorum zamanı gelince uğraşacağım ama pek uygun fiyatlı da değiller işe yarıyor mu merak ettim. Bunu e bebekte çekmiştim, internette araştırdığımda daha da yüksek fiyatlılarını gördüm. Tecrübeli anneler yanıtlarınızı bekliyorum :blush::cherry_blossom:

Ben ilk olarak eline püre kaşığı veriyordum daha sonra oioinin sapı bambu uçları silikon olan çatal kaşıklarından verdim sımdi sapları silikon uçları çelik olanları veriyorum. Faydası olduğunu gözlemledim. Kendisi yemeye çalışırsa iştahında artış oluyor, tutmayı kavramayı öğreniyor , ince motor becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor

Bende de uçları silikon sapı ahşap olan kaşıklardan var ama henüz rline vermeyi denemedim, sadece uzun saplı plastik kaşıkları verdiğimde bir iki kere öğürdü o yüzden sonra vermedim. Uzun saplı olanları vermekten korkuyorum birden başını eğip boğazına kadar giderse acıtırsa diye. Böyle bir şey almak mantıklı geldi bana da :blush:

Valla ben bişeyker almştım trendoldan kargo bedavaya gelsin diye kargo fiyatına bi tane bebek bardağı almştım silikon pişman oldum ya çok kötü kokuyordu silikonı dedim buna vereceğime keşke kargoya verseydim parayı daha hayırldıydı dedim ondan sonra ne silikon tabak çatal kaşık hiçbirni kullanmadım kendi bardak kaşık tabaklarımızı kullanıyorum bebeğime de

Anladım evet silikonun sağlığa uygunluğunu kalitesini iyice kontrol etmek lazım alırken. Şu an normal çatal kaşık veremiyorum eline ben, daha küçük olduğu için