Bebek çekimi

Oğluma 7.ayına kadar hep konseptli ay çekimi yaptımm 8.aya bir türlü ne yapacağımu bulamadom fikri olanlar lütfen yardım etsin​:melting_face::light_blue_heart:

Bende yapıyorum benim kızım var ama genelde pinterestten bebek konsept çekimi diyorum fikir alıp kendim bişeyler tasarlıyorum

Mesela ne gibi yani neler yaltınız

1. Ay ultrason fotoğrafları ile kalp oluşturdum kızımın koyarak uykudayken yaptım
  2. Ay kırmızı beyaz kalpler kestim siyah çarşaf üstünde onun fotoğrafını çektim
  3. Ay kağıttan çimen vs. Yapıp papatya mumlarla çiçek yaptım ona da öyle bir elbise aldım papatyalı onu çektim
  4. Ay bulutların arasında gibi şallardan bulut yaptım kıvrımlı eline hasır ipler verdim balonlar ile sabitledim öyle gökyüzü havası gibi
  5. Ay makyaj malzemeleri ile fotoğrafını çektim
  6. Ay yarım yaş malzemeleri aldım tek fotoğrafını çektim
  7. Ayda kendim resime yeteneğim var elimdeki tuvale 7 yazdım etrafına boyalar falan malzemeleri koydum
  8. Ay yapay lale çiçeklerle 8 yazıp çektim
  9. Ayda da papatya mumlarla yine 9 yazdım
  10. Aylık buna daha bişey bulamadım ama yarın çekim yapacağım bende

Çok iyi elinize sağlık

örnek olur belki diye atayım size de

Teşekkür ederim erkek bebek konsept fotoğrafları 8 yazın pintereste ordan size ne uyarsa bakabilirsiniz​:heart:

Ya maşallah çok güzel olmjş

Bunlar içinde teşekkür edeeim

Rica ederim :light_blue_heart::heart:

Harika olmuş maşallah :rofl: benim de şimdi 11 bulmam lazım

Çok teşekkür ederim sizinde çok güzel olmuş konseptlerinizz maşallah 11 de bulursunuz​:grinning_face_with_smiling_eyes:

İnşallah çok az kaldı :rofl: defter yapıyorum kızıma tüm gayem onu doldurabilmek

Bende albüm yapıcam o yüzden​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Çok yapau oluyor

Tm canım sağol

Ya çok güzelll

Yeni yıla ait yeni yıl ışıklarıyla yapa bilirsiniz :blush:

Teşekkür ederim :cherry_blossom::heart: