Kizlar guncel konuyu konusalim biraz haberleri gordunuz mu bu hastanelerde dogum yapan var mi para icin çocuklarimizin canini tehlikeye atiyorlar ben doga hospitalda yapmistim ama doktorum cok iyiydi sansli kisimdaydim
İnsanın kanı donuyor böyle bir vahşete ortak olan kim bilir daha sayısını bilmediğimiz kac kişi var acaba ? Bir gün başka bir hastaneye gittiğimizde bizimde başımıza böyle bir durum gelir mi diye korkuyor insan. Bebek daha bebek ne istediğiniz bu meleklerden… yazacak çok şey var ama insanın kalbi dayanmaz bu acıya…
Okudukca sok oluyorum insan para icin bunu yapabilir mi doktorsun sen ya sana guvenmezsek kime guvenecegiz
Kendime gelemedim okuduğumdan beri. 9 ay karnında taşı heyecanla bekle, odasını hazırla şampuanına kadar en iyisi en doğrusu araştır 8000 lira için o minicik meleklere kıy. Ulan isteseydiniz aileleri dünyaları verirdi zaten nasıl vicdan bakmaya kıyılamayan o melekleri öldürmek. Dünyanın değil canım ülkemin çivisi çıktı. Yarın bigün büyük bi felaket verse Allah ben şaşırmam kimse şaşırmasın…
Sıla bebeğe üzüntüden ölürken şimdi de bu
Ben 2 buçuk ay önce Beylikdüzü medilife da doğum yaptım ben çok memnun kaldım bebeğim hemen odaya geldi sabah dogum yaptim aksamina taburcu olduk ama herkes şanslı değil ya ya bize de aynı şeyleri yapsalardi duydugumdan beri çok kötü oldum
Biri bu olayı anlatsa inanmazdım kulaklarımız dana neler duyacak gözlerimiz daha neler gorecek acaba rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Hic sorma o insanlar 8 bin 800 bin bile verirler yeter ki cocuklarini sag dalim kucaklarina almak icin aklimi kacirmak uzereyim her gun daha buyuk bir felaketle uyaniyoruz
Kesinlikle sansli taraftayiz
Her gun daha berbat seylerle uyaniyoruz
Aynen öyle çok şükredin bu pisliklere denk gelmemişsiniz
Gördüğum andan beri sukur ediyorum
Offf bu annenin acisini kim dindirmisti yavrum yaaa
Allah belalarını versin bunlar insan olamaz acilen idam gelmeli