Bebek dışında açılan konulardan rahatsızlik duyuyor musunuz?

Başta @admin olmak uzere burdaki tum annelere soruyorum. Cogu seyi arastiriyom bildiğim bir konu olunca işim olmadığı surece yaziyorum. Bebeğimle ilgili bir sorum olmayinca bebek dışında farkli konular aciyirum . Birazcik sohbet yerine donmus gibi oldu . Mucize bebek degil de mucize sohbet evi gibi oldu sanirim . Burda bebek dışında farkli konu acanlardan biri de benim merakli oldugum icin galiba :face_with_hand_over_mouth::joy:kb. Rahatsizlik fln olunuyorsa bu tarz konulari acmamaya ozen gosterecegim. :blush:

2 Beğeni

Bence renk katıyorsun uygulamaya.Her daim bebek konuşacak değiliz.Kafamıza takılan sorular,merak ettiğimiz konular hakkında fikir almak için açılan başlıklarda olmalı.:sparkles:

5 Beğeni

Hayır olmuyorum kendi adima söyliyim. Bazen insan kimseye anlatamadığını gelip burda anlatıyor fikir alıyor anlatıyor.

6 Beğeni

Yok canım bebek disinda açtığın konular çok güzel bence yani saçma sapan konular değil ki ben senin açtığın anılar ve rutinler konularını aşırı sevmiştim hatta kendim uygulamaya da karar verdim bugün attığın rutin listene bakıp örnek rutin fikri alacaktım senden kendi adıma neydeyse sürekli evdeyim 3.5 ayda toplasan 10 kere cikmamisim dir dışarı iyi geliyor valla burda birazda kendimizi düşünmüş kendimiz için bişey yapmış gibi oluyor bizimde biraz eğlenmeye kafa dağıtmaya hakkımız var bence ve birbirimize sadece bebek konusunda değil diğer konular da da destek oluyoruz

2 Beğeni

Seviliyorsun aynısı gibi devam :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Kız mucize anne de bizim bir ekip var hamilelik ve bebek dışında her şeyi konuşuluyor zaten ekipte bir tane hamile var :rofl: gerisini sen düşün :rofl:

2 Beğeni

Kendi adıma konuşursam rahatsız falan olmuyorum. Hatta iyi geliyor değişik şeyler konuşmak. Hem böyle herkes birbirine destek oluyor, yeni şeyler öğreniyor :heart:

4 Beğeni

Kendi adima rahatsiz olmuyorum aksine iyi geliyon bana canim insanin kafasi dagiliyo burda sayende :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

2 Beğeni

Iyi barime bende bian demistim ki kendi kendime çok fazla bebek disinda konu acmisim bir an admin hanim atarsa beni :joy:
Bende mucize anneye giderim orda sirra kadem basarim diye düşünmüştüm :joy::joy::joy::joy::joy::joy::face_with_hand_over_mouth:

Hayır olmuyoruz tabiki :woman_s_hat:

1 Beğeni

Size nasil tarif edetum kendimi burada cok egleniyorum . Instagram bagimlisi benden eser kalmadi . Gunde toplasan 1 saat bakiniyom . En cok girdiğim yer burasi birde YouTube .
YouTube çok gizel bir yer istedigil herseyi acabiliyom. Genelde iş tutarken bebek gelişim videosu , aile danismani, dini konular kisisel gelişim videoları dinliyom. Burasi da ayri bir dunya evde sıkılınca buraya atiyom kendimi . Bazen komik seyler oluyir . Liseli aşik gibi telefona sintariyom​:joy:esim bir gun supe ederse hic şaşmam . Benimi aldatiyir diye o derec guldugum zamanlar oluyor :joy::joy::joy:sizler de seviliyorsunuz :heart_exclamation:

2 Beğeni

Hayır olmuyorum, degisiklik iyi oluyor arada :blush:

1 Beğeni

Yabildin mi bari.
Yap yap rutinleri analiz etmek daha eglenceli insan kenidini goruyor ben her aksam +atiyorum ya ayri bor gayrete geliyom . Disiplin cok onemli benil en buyuk yaptiğim hata cok gec yatiyir cok gec kalkiyorum . Erken kalsam aslinda daha cok seyler yaparim. Biraz daha hava isinsin kizimla gezrim .

Bebek dışında sorular tabi sorula bilir yasak değil yani.
Bebek dışında ki konularin başlığını "genel"olarak seç bitti gitti​:upside_down_face:

2 Beğeni

Burda konu seçiliyor mu ? mucize annede varda burda var mi bilmiyom hiç denk gelmedi . Daha bu uygulamada kesfedecegim çok sey var galiba :joy:

6 da uyanıyorum beyefendi sağolsun bir şey yaptırmıyor ki o uyanana kadar kadar ne yaparsam kâr oluyo

1 Beğeni

Ooo cok erkencisin bende 7 de uyanıyorum ..bebeye mama yapip uyuyom​:joy:

Benim ki manada yemiyor ki bacımm beni emiyor emzikte tutmuyor emzik olarakda beni kullanıyor

1 Beğeni

Teh işin zor

Forumları açarken sadece bebekler hakkında konuşulmasını planlamamıştım. Burası bebekler başta olmak üzere elbette ancak seviyeli olmak kaydıyla her türlü konunun konuşabildiği bir yer olarak düşünerek eklemiştim. O yüzden bir problem yok yani :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni