Bebek etkinlikleri

Merhabalar arkadaşlar 9 ay 15 gunluk bebegim var onunla ne oyuncak neler yapicam bilmiyorum çok çabuk skliyor ne yapmam lazim

Bizim oyuncaklar yürüteç yerde dönmeler dışında . Keçeli cırtlak kitaplardan aldım yükselen zekanın onunla oynuyoruz . Kitaplar yine . Sonra renkli postit kağıt duvara falan yapıştırıp gitmesini sağlıyoruz. Benim kızım da 9 ay 2 günlük

Merhaba. Bu dönemde sıkılmaları çok normal hemen dağılıyor dikkatleri. Bizler aman eğitici olsun aman etkinlik uydurayım diye biraz kendimizi yıpratıyoruz bence. Bu ay gurubu kaşığı tabağı bile oyuncağa çevirebiliyor henüz oyun kurmayı bilmiyorlar tabi bakıp bakıp geçiyorlar. Kızım kitaplara çok meraklı ben genelde onları seslendirerek taklitler yaparak eğlenmesini sağlıyorum. Ritim tutma,bebekleri konuşturma, top atma, oyun hamuru mıncıklama :smiling_face: doldur boşalt oyunları bolca da müzik dans. Şuan 13 aylık kendi haline daha çok bırakmaya çalışıyorum tabi oda genelde yürüyüp oyuncak taşıma peşinde

Kizim 11,5 aylik .Oyuncaklarını sırayla oynatiyorum. Daha cok kendi haline bırakıyorum tek başına daha güzel oynuyor.Bazen Tencere ile oynuyor. Kitaplar ilgisini çekiyor.. Bi tane kutuyu yuvarlak delip icine top atabilirsiniz .Ben yaptım atmaya çalışıyor. Bol bol ce eeeee oynuyoruz. Makyaj malzemeleri cok ilgisini çekiyor benden çok o kullanıyor :joy:dis kasiycagu yapıyor boş kutusunu.

Benim kiz onları çiğniyor

Benimki de öyle ama kontrol altında tutuyorum hep