Bebek gece emzirme

merhaba arkadaşlar. bebeğim 3 aylık gece 11 buçukta emziriyorum. emmeye saat 4 buçuk gibi kalkıyor. bı sorun olur mu

1 Beğeni

Yazık öyle yapma cnm alarm kur kalk emzir ilk 6 aya kadar emzirmeye çok ara katmamaliisin ben bebeğim uyusa en fazla eğer gunduz5hic uyummamissa akşam diyelim 8 gibi uyudu saat 10 da uykuda emziriyorum 12 de Bi daha emzriiom gecede artık sürekli 2 3 saat aralığında kendisinde hafif mirildansa duyarım ve kalkıp emzirirken 11 de 4 e kadar 6 7 saat çok fazla yazik acıkır

1 Beğeni

3 aylıkeger kilosu normal ise bebek gündüzleri her istediğinde ve En fazla 3,5 saatte bir emzirilmeli geceleri de en fazla 4 saat olmalı kendi uyanmıyorsa bile uyandırmadan besleyebilirsin 4 saati geçirme Ama bazı doktorlar üçüncü aydan sonra uyanmıyorsa geceleri uyandırmaya bilirsiniz diyorlar bazı doktorlarda bunun tam tersini söylüyorlar 4 saati geçirmeyin diyorlar bence bu aylarda aşırı olmadıkça gece beslenmesi sağlıklı olduğunu düşünüyorum çünkü gece emzirilen de gündüzde sütünüz daha çok oluyor Biz iki aylık olduk gece saat 11:00’de beslenmesini yapıyorum gece üçte tekrar besliyorum uyanmazsa uyandırmadan kucağıma alıp emziriyorum sabah yedide de kalkıyor zaten bir de o saatte emziriyorum gündüz istediği her vakit emzirip eğer uyuyorsa üç 3,5 saatte bir emziriyorum

1 Beğeni

Benim oğlum yakında 6 aylık olucak ben her uyandığında emziriyorum gece de.

8 11 2 5 genelde bu saatlerde emziriyorum uyandırmadan. Öyle dakikalarca da değil maksimum 10 dk emip bırakıyor. Karnı tok oldukça kesintisiz de uyumuş oluyor

tamam dikkat ederim :yellow_heart: teşekkür ederim