Merhaba kızlar 10 aylık bebeğim var geceleri 5 6 defa kalkıyor. Tekrar sadece emerek uyuyor ağlayarak uyanıyor su veriyorum kanmıyor var mı bir çözümü![]()
Emzik kullaniyomu canim. Kullanmiyosa acaba seni emzik olarakmi kullaniyo cunki cok fazla kalkiyomus okadar acikip kalmasinin imkani yok yeni dogan bile okadar kalkmaz
Benim bebegim bir yaşına yeni girdi yedinci aydan beri bu sekilde gece saat başı veya iki saatte bir emmek için aglayarak uyanıyor. Emzik su süt hiçbir sey almıyor. Gece uykusu yok gündüzde uyumuyor. Ne yapacagımı sasırdım gece uykusu gelişim için cok onemli ama yok yani ne yapsam olmuyor. Artık kabullendim bu durumu drlarda bi çözüm üretemedi cünkü..
Evet emzik kullanıyor evet ya çok kalkıyor
Bizimki de 7. Aydan beri böyle 4 aylıkken bile daha çok uyuyordu![]()
Emzikde kullaniyosa acaba aliskanlikmi yaptiki belkide emerek uyumak.istiyo buyudukce aslinda gece uykusu duzelmesi lazim Allah yardimcin olsun canim surekli uyu uyan insan kotu oluyo bide bunun gunduzu var
Ay zerrin kizin okadar oldu mu masallah
Senin hep profil resminden taniyodum sirin partijlid kiz.kendide oyle zaten.
Dogum gununuz kutlu olsun
Amin çok sağol evet çok zor diş dönemi de var ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum 7. Aydan beri aynı bende alışkanlık diye düşünüyorum
Bizde 7.aylik olduk ve bu son 1aydir sürekli gece uyanıyor önceleri bile daha uzun uyyurdu bende 1yasina girdiğinde artık uzun uyur rahat ederiz diye düşünüyordum ki meğer öyle deglms![]()
![]()
Evet teşekkür ederim ![]()
10.5 aylik bizde aynıyız dişten huzursuz olabilir tek düşüncem o ![]()
İnşallah gecer ![]()
Benim oğlum 1 yaşında. Onda da aynı sorun var. Beni emzik olarak kullanıyor. Sürekli emerek uykuya dalıyor. Büyüyene kadar böyle sanırım
Benim de oğlum sekiz buçuk aylık aynı bu şekilde her saat başı uyanıyor. Artık uykusuzluktan mahvoldum. Psikolojik olarak çöktüm. Dördüncü ay atağından beri böyleyiz öncesinde de çok uyumazdi ama en azından tek defada bir iki kez iki saat uyurdu. Bay bay night denedik, atarax şurup denedik, melatonin denedik yok yine yok. Memeye alıştığı için olduğunu düşünüyorum. Aç da değil mama da yiyo. Valla ben de bı çözüm bulamadım
Geçsin inşallah bir an önce
Bende artık memeye alıştığı için düşünüyorum çünkü rahatsız olsalar hemen uykuya dalmazlar bence Allah yardımcımız olsun
Ben de öyle düşünüyorum ve meme olayını biraz azaltmak istiyorum çünkü her 45 dakikada bir on dakika emzirmek aşırı yorucu oluyor. Hepimize kolaylıklar gerçekten ![]()