Selam kızlar
Bebeğim 3 aylık gündüz uykuya geçirmekte zorlanıyorum. Sizin bebeklerinizin gündüz uyku düzenleri nasıl? Uykuya geçişi nasıl sağlıyorsunuz?
Canım benim oğlan saat 6.00’da kalkıyor altını değiştiriyorum biraz oynuyoruz sonra emziriyorum saat 7.30 8.00 gibi yatırıyorum bir saatte yakın yatıyor ondan sonra tekrar kalkıyor bayağı bir oynuyor abileriyle falan zaten huzursuzluğunu anlıyorum hemen tekrardan yatıyorum bu sefer de 30 dakika falan uyuyor o da Çat patlasın ayağımdan indiremiyorum indirdim az zaten hemen uyanıyor
Leylacım bizimde o saatlerde kalkıyor besleniyor 9 a doğru geri yatıyor 40 dk sonra 11 de bir daha 40-50 dk yatıyor ama öğleden sonra 1-3 gibi hep 10 dk falan uykuları
Benim bebeğim 11 aylık sayılır, 9.aylığından beridir emziğini verip yanıma uzatıp sarılıp.uyutuyorum.
Her gün ,aynı saatte dene bilir.
Gün içinde saat 14.00 akşamüstü ise 19.00 veya 20.00 gibi uyutuyorum.
14.00 da uyuyunca 1 saat 1 buçuk saat uyuyor ama akşam 20.00da uyuyunca yarım saat 40 dakika falan uyuyor.
Sabah 8-9-10- bazen 11de uyanıyor
Benimki de 2 aylık gündüz uykusu yok gibi bir şey sürekli kucağımda yada emerken uyuyor ama yatırdığım an gözlerini açıyor. Gün içinde akşama kadar sadece 1 kere 2 saat uyuyor o kadar sonra gece uyuyor artık yorulup
Benim gündüz uykuları problem. Bebek sarsılıyor diye ayakta sallayarak uyutmuyorum
Bende yanılmıyorsam 8 ayına kadar ayakta sallayarak uyutdum doğduğundan beri.
Tabanların mahv oldu bencede ayakta uyutma
Evet canım o şekilde yapınca bir de sürekli o şekilde uyumak istermiş ben ondan da hiç sallamadım
Bazen emerken kendi uyuyor hemen beşiğine koyuyorum 2 dk sallıyorum tekrar uyanmasın diye. Bazende hemen uyumuyor beşiğinde anakucağında dışardaysakta ayağımda sallıyorum. İlk çocuğum emzirirdim yatağına koyardım tavanı izleyerek uyurdu 5 aya kadar böyle oldu. Sonra birinin kız sen bunu böyle koyuyorsun kendi kendine uyuyormu lafından sonra o güzel dönem bitti. Kendi kendine sallamadan uyuyan bebeğiniz varsa kimseye göstermeyin kızlar nazara geliyorsunuz.