Valla 1 kere bezi degistirdik baska bez taktik hemen pişik oldu. Tek kullanip memnun kaldığımız huggies elite soft simdilik
Gaz onunla alakali değil gibi sanki cunku meme emdigi anda veya mama yediğinde gaz oluyor midesinde hatta mamada daha cok oluyor
Bişey demek istemiyorum evet dili hoş değil de ramazan mübarek
hey heykele gerek yok herkesin kendi canı herkes kendi gönlüne en rahat olanı yapar . Zaten hiç pişik problemi yaşamadım bana da doğum yaptığım hastanede böyle tarif ettiler ki onlar etmeden önce de ben araştırmıştım malzemelerim hazırdı yani
İnanır mısın aynı
14 aylık kızım banyodan artık korkuyor haftada bir kavga dövüş yıkar oldum bende önceden çok severdi
Ben de anlamasim pamukla nasil silebiliyorlar kaka sıvı seklinde oluyor çünkü beze bulasiyor hatta cogu zaman body kıyafetine de geciyor kaka. Yikanmadan nasil durabilir yazik bebege
Ahahd bize bravo o zaman hic usenmem gunde 8 kere 10 kere yikadigimi bilirim her seferinde beline kadar yapıyor cunku henuz 78 gunluk. Belki ilerleyen zamanda mendile gecis yaparim ama doktorlar onermiyor islak mendili. Yikayin diyor
Ben duzenli kontrole goturuyorum cigerlerinde bi sorun yok cok şükür gıcık olan benim actigim başlığa gelmeyebilir
boş boş konusuyorsunuz ordan. Doktorlar ne diyorsa ben onu yapiyorum pamukla pis pis yarim yamalak temizlemektense tertemiz yapiyorum en azindan. Üşenmiyorum yıkamaya yani her seferinde.
Dili hoş değil derken? Hakaret veya kufur mu etmisim anlamadim ben Azərbaycan turkuyum dilinizi de gayet duzgun konusabildigimi düşünüyorum yine de hosuna gitmeyen varsa yazmak zorunda degil kimseyi zorla cagirmadim veya tartisma amacli acmadim basligi. Herkes kendi cocugunu istedigi gibi büyütebilir fikirlerinizi de saygi cercevesinde beyan ederseniz cok sevinirim. Yanlis anlasilma varsa da kusura bakmayin![]()
Ben doktora sordum zarari yok pudrann ddi
Bencede onla alakali degil islak mendili yikayinca suyunu sıkıyoruz ama yikamadan kullaninca daha islak kaliyo o gaz yapmaz
siz de sizinle aynısını yapmayanlara karşı tavriniz hoş değil ama pamukla temizliyorum diye pis pis biraktigimi nasıl düşünüyorsunuz illa ki sizin yaptığını yaptığımda mi temizlenmis oluyor .şu an bebeğiniz küçük cıvık isiyordur yikiyorsundur zamanla ek gıdaya da geçince kabızlıkla mücadele ediyorsun zaten .tabi ki sırtına kadar sivandiginda baş edemeyecek gibi olunca poposunu yıkamak yerine komple duş aldiriyorum normal zamanda suya pamuğu ıslatıp temizliyorum pis mi bırakmış oluyorum sizin tabirinizle üşenmis mi oluyorum sizin gibi yapmadığım için
Bende anlamadım çocuğumun çoğu bodysi takımları hep kaka izi oluyo defalarca yıkamama bekletmeme rağmen biri atmış ortaya pamukla silin çocuğu yok alerji olmasın yok pişik olmasın bizler öyle mi büyüdük sanki
zaten çocukta rahat edemez tam temizlenmezse boşver canım böyle devam bence
O kadar şey diyip sonra da kusura kelimesi kullanman
çok komedi
Evet kusura var sana bir şey yazmak istemiyorum senin çocuğun her yaptığında ortalığı
götürüyorsa yıka . Bizim burda doktorlarda bunu tavsiye ediyor ebe eğitimlerinde…. Senin gibi yapmayan insanlara yanlış yapıyorsun tarzı laflar demek size kalmadığı gibi bize de kalmaz HER ANNE BEBEĞİNE İYİSİNİ İSTER BİR SEN DEĞİLSEN AYBALAM BİLEN
Ramazan ramazan milleti de coşturma boş laf bilmem ne diye yazmışsın bazı arkadaşlara da . Sen bildiğin gibi yap en temiz seninki olsun
Bende ıslak mendil yada yıkarım pişik olmadığı surecede krem sürmem gerek yok zaten arada yıkarım o anki duruma bağlı bezden kesene kadqr her bez değişmeden malesef yıkıyamayız durumlar bazen elverişli olamaz daha sız yenı annesınız zamanla bezıyle temizler baglarsınız olur yanı hemen oyle ben boyle devam ederım demeyın onunuzde yıllar olacak ALLAHın ıznıyle kimse kimseyı kırmaya gerek yok bence her anne cocugunun durumuna gore ılgı verır ve burdakı butun anneler gayet bilgili sızde oylesınızdır muhakak ama ramazan rqmazan kimseyı germeye gerek yok @Atilla pudrayla bende duymuştum @Nurr zararlı imiş anlamıyorum zararlı ise ne için bebeklere cıkarıyorlar anlamıyorum
Bizimki hiçbir zaman sevmedi hâlâ kucağımda yıkıyorum ![]()
Baktım zaten uretmemeleri lazım ama malesef
Allah kolaylık versin
bende babası olunca yıkamaya başladım önceden kendim yapardım da durmayınca
Ben hususu sordum doktora ne zarari olsun ki diyo bide bana ozeldeki domtorumuza gidince bide ona sorayim nakim fur o nedicek