Doktor ıslak mendil yerine yıkamayı tercih edin dedigi icin ilk gunden beri hep yıkıyoruz gun icinde kac kere kaka yaparsa yapsın. Ama her doktora gidişimizde bağırsakları cok gazlı soğuk almış vs diyor anlamıyorum yikadigimizdan dolayi mi oluyor havluyu bile isitarak sariyoruz popişine nasil üşütebilir ki
Ben sabah ilk altını değiştirmede kakasını yapmamış olsada yıkıyorum ama gün içinde hep siliyorum canım ama ıslak mendilimi yıkıyorum güzelce öyle siliyorum bazen nadir gün içinde de yıkarım kakasını yoğun yapmışsa çok şükür pişik problemi yaşamadık yaz gelsin bende hep yıkamayı düşünüyorum şuan kış diye korkuyorum
Bunu duymamıştım hiç yalan yok . Eğer kınamayacaksanız ben ilk 3 4 ay bebek pamuklara ıslatıp yağ dökerdim kutu içimde öyle silerdim . Sonra ıslak mendile geçtim 14 aylık kızım hala öyle yaparım sleppy veya uni baby kullanıyorum hangisi fiyat olarak uyarsa pişik vs. Yapmadı başlarda her alt açmada mustela pişik kremi kullandım doktor sür demişti sonralardan da şimdiye kadar bepantol veya incia krem kullanıyorum kaka yaptıkça sürerim onu da
Bebeğin küçükse yıkarsan rahatlar ılık su iyi gelir ona ben şuan 4 aylık olduk ilk zamanlar 2, güne bir yıkadım pis olduğu için değil rahatlasın rahat uyusun diye tabi ıslak mendil de kimyasal doğal su en iyisi güzel bide masaj yap ohhh uyusun mışıl mışıl hem havalar ısınıyor artık sorun da olmaz benim ki baya kıl çocuğuydu
İlk 2 ay sadece pamuğu ıslatıp kullandım. Daha sonra ıslak mendile geçiş yaptım. Küçükken o kadar pişik olayı olmuyor da ek gıda döneminde daha ćok oluyor.
İki kizim var biri 11 yasinda biri 16 aylik ikisindede islak mendili her seferinde yikayip kullandim yaz aylarinda da hemen popisi suyun altina tutuyodum yikamasanda islak ve soguk oluyo ondan olmaz biz gaz sorunu hic yasamadik mesela
Çok yapmadığında sleepy ıslak mendil kullanıyorum eğer bulaşmışsa yada yoğun yapmışsa doğru düzgün arınmayacağı için önce poposunu duşta yıkıyorum sonra banyo yaptırıyorum. Dünya kadar pamuk aldım ama kullanamıyorum ben bazen ıslak mendille bile zor arınıyor kakası bebeğimin. Gazının olması için soğuk alması gerekmiyor benim bebeğim doğduğu günden beri gazlı ve damla kullanıyorum. Ekstra olarak biraz büyüdüğü için gün aşırı 2 çay kaşığı rezene içiriyorum iyi geliyor hem gaz için hem sindirimi için ve sakinleştiriyor
Şey de düşündüm sonra ben hayatı sorguladığım bir başlık oldu kızıma hep losyon kullandım banyo sonrası ki yüzünü bile yazın çok yıkarsam gerilir çatlar gibi olur hemen krem kullanırım acaba sürekli yıkayınca krem falan da kullanmıyorlar mı ki
Valla yenidoğanken beline kadar kaka yapınca yıkıyodum onun dışında hep pamukla sildim bende. 4.aydan sonra ıslak mendil kullanmaya başladım. Her defasında gidip yıkayamam valla . Pişik falanda olmadı hiç. Ek gıdadan sonra biraz kızarıklıklar başladı ama onada zaten krem sürüyorum o an soluyor. Hem sürekli yıkayıp hem de popişini sıcak havluyla kurulayana bravo ne diym
Ben daha fenasını söyleyim..kakadan sonra yıkamayı geç banyosunu bile haftada bir zor yaptırıyorum. (15 aylık) her kakadan sonra popoyu yıkama işi…saygıyı hak ediyor cidden ama bende yok. Maalesef.