Doktor ıslak mendil yerine yıkamayı tercih edin dedigi icin ilk gunden beri hep yıkıyoruz gun icinde kac kere kaka yaparsa yapsın. Ama her doktora gidişimizde bağırsakları cok gazlı soğuk almış vs diyor anlamıyorum yikadigimizdan dolayi mi oluyor havluyu bile isirarak sariyoruz popişine nasil üşütebilir ki
Sizler nasil temizliyorsunuz?
Tam 10 aydır belki 2 kere ıslak mendil kullandım hep yıkadım pişik sorunu vs çok nadir oldu ilaçsız geçti olanlarda
Üşüme konusu ılık su ile yıkıyorum
Ben sabah ilk altını değiştirmede kakasını yapmamış olsada yıkıyorum ama gün içinde hep siliyorum canım ama ıslak mendilimi yıkıyorum güzelce öyle siliyorum bazen nadir gün içinde de yıkarım kakasını yoğun yapmışsa çok şükür pişik problemi yaşamadık yaz gelsin bende hep yıkamayı düşünüyorum şuan kış diye korkuyorum
Bunu duymamıştım hiç yalan yok . Eğer kınamayacaksanız ben ilk 3 4 ay bebek pamuklara ıslatıp yağ dökerdim kutu içimde öyle silerdim . Sonra ıslak mendile geçtim 14 aylık kızım hala öyle yaparım sleppy veya uni baby kullanıyorum hangisi fiyat olarak uyarsa pişik vs. Yapmadı başlarda her alt açmada mustela pişik kremi kullandım doktor sür demişti sonralardan da şimdiye kadar bepantol veya incia krem kullanıyorum kaka yaptıkça sürerim onu da
Ben hep ıslak mendille sildim hiç sorun yaşamadım ama benim bebeğimde sürekli üşüyor kalın giydiriyorum ama nafile