Kizlar bebeğim 3 aylık oldu 5.200 grm boy 59 sağlık ocağı kilosu için normal dedi bana az geliyo sanki sadece anne sütü aliyo sizin bebek kilolari nedir
Benim kızımda 3 aylık 5790 gram boyu da 61 cm dedi sadece anne sütü alıyor gelişimi gayet iyi dediler ama bana sanki bi lokmacık geliyorüzülüyorum bende yanaksız bebiş mi olur
Anne sutu aliyosa gayet iyi tabi canim doktorunuzda iyi dediyse sorun etme bizde 3 ayligiz 6.700 grn 63 cm ama mama aliyo anne sutunu yok denecek kadar az aliyo bide cok istahli bi bebek ben once emziriyorum asla yetmiyo iki gogsumde toplam 2.3 dk durmuyo bile doymadigi icinde agliyo oyaliyorum biraz oyle mama veriyorum hemen mama dayamiyorum gunde icmesi gereken kadar icse kilosu daha fazla olur uykucu bebek oldugu icinde gunluk icmesi gereken kadar icmiyoda aslinda
Ben sagip dolaba süt koydum ama biberonla o sütü içmiyo 1.2 kere içti onuda kuştu icemeyince memeye yatırıyorum hemen aliyo yiyo
Benimki de memede 5 dk emiyo en fazla pek iştahlı değil yani aglamiyoda diyorum süt yetmese ağlar aglamiyoda daha ilk çocuğum bilmiyorum etrafındakiler bunkiz hep zayıf deyip duruyo
Benim kızçem meme canavarı sürekli emmek istiyor biberonu ağzına verince ısırıyor çok zorlayınca kusuyor o yüzden mama yediremiyorum sütümü de öyle istemiyor sadece benim sütümlede anca bu kadar oluyor sağlıkla olsunlar da yeter tabi ki annelikte başka bişey aç mı kalıyor yeterince beslenemiyor mu diye de kafaya takıyor insan