Malumunuz daha küçükken hışırtılı kitap, tummy time kartları, minik kitaplarla ilgilendik. 1 yaş sonrası bebeğimizle beraber kitaplar da büyüdü. Şu an evimizde değiliz yanımızdaki kitapları fikir olsun niyetiyle gönderiyorum. Her gün okuduğumuz birkaç çocuk dergisi daha var. Uzun zamandır kitap okuduğumuz için çok da fazla ilgileniyor, kendisi seçip açıyor, hayvanlari gösteriyor. Ben konuşa konuşa anlatırım hep, o da açınca başladı bu aralar bir şeyler diyor gösteriyor bana
Biz her ay kitap alıyoruz genelde. Son ikisi markete gelmişti çok beğendik. Sizin de beğendiğiniz, tavsiye ettiğiniz kitaplar var mı?
Bizde çok seviyoruz kitaplarla çok haşır neşiriz oyuncaklar dan çok kitaplarına bakıyor seçip seçip getiriyor bana oku diye ben genelde e bebekten ve carfour dan alıyorum. Kikinin serilerini çok seviyor özelikle kiki ve kaka kabını
koala luna serilerini de çok seviyor minik el kitaplarını çok inceler sesli kitap aldım onada ilgisi çok var
Bakayım onlara da bizde de vardı sesli kitap YKY’den. Çok seviyorlar evet. Ben de gözlerim dolu dolu izliyorum onun sayfaları çevirişini. İnşallah ileride de kitap kurdum olur
Ahh inşallah severler okumayı ben 2 aylikti oğlum başladım ve aralıksız devam ediyoruz her gün okuyoruz
Elhamdülillah benim oğlumda çok seviyor kitapları oyuncaklardan çok kitaplara ilgisi var o yüzden bizde daha çok kitap alıyoruz hayvanların isimlerinin sayılması çok hoşuna gidiyor 14.ayı bitti aslan sesi çıkarıyor elhamdülillah kendi kendine anlatıyor kitapları
@Serap1987 @Ummubera Maaşallah maaşallah
Böyle birsey aldim 150 tl ye hem uygun hem içi çok zengin . Benim dikkatimi de cok cekti bunun serilerini alabilirim ..300 tl set okuma kitapları vr bende 1 yasina girsin ondan alacagim . El kitaplarını seviyordu kizim bu ara çok dikkatini çeken birsey yok…

Bende öneri bekliyorum. Şuracıkta duram bariiiii
Elimde olanlar da bunlar kartları yiyor diye vermiyom
Gecenin bi körü gözüme uyku girmedi . Kizima pelus veya egitici birseyler alacaktım. Sonra dedim kitap alayım. 3 saattir kitap arıyordum. Hemen sipariş verdim toplu aldim .inşallah güzel gelir ..direk atayim buraya da. .
Çok iyi yapmışsın İlgilenmiyor gibi görünse de ara ara çıkarıp göstermeye devam. Kartları bizimki de ısırıyor hâlâ. Bu kitapları da
hayır diye diye ısırmıyor artık hayırı da anlıyor sonunda.
Bizimki hayırı anlasa da yapiyor
Ayyy bence de çok iyi yaptim.
Çok tatlı hepside.
Güzel, sağlam şekilde geliyor canım. Benim siparişler de dün geldi. Indirim varken aldım. Kendime bisey alırken 50 kere düşünüyorum çocuğa gelince hemen alıyorum ah bu analık
Yaa müthiş gözlerim şöyle tam Bayıldım bayıldım almak istediklerim var içinde inşallah
Sizin bebek kaç yaşında bunlarla oynuyor mu
ben ayına yaşına uygun biraz yavaş alıyorum.
Yurtdısına siparis oluyor mu acaba
Ya birgun gelsem alacam türkiyeden cunku oglum cok seviyor kitap masal
Burda var ama cok fazla pahalı
Gidiyor mu bilmiyorum maalesef… Uygun oyuncak mağazaları falan yok mu orada vardır belki.
Genelde dm ve rossmandan alıyorum
Şimdilik oyuncak ve kitapları ama artık 1 yaş için almak istiyorum böyle tek tek satılıyor oyle set satılan yere denk gelmedim ve almanca aldığım kitaplar turkce yok genelde hem almanca okuyorum hemde turkce resimlere bakıp kendim doğaçlama yapiyorum
Benim aldığım yerden mi aldın.
Ben trendyoldan aldim . Kupon vs aldim uyguna geldi gibi . Bime fln gelene kadar ben catlarimelimde para varken alayım dedim. Dogum gunu hediyesi bu olacak ..kızımdan önce ben inceleyeceğim valla kendime almış gibi sevindim
Ama sen coook güzel şeyler almsin güle güle kullansın kucuk
Yurt dışı için temu var oraya bak bakalım Türkiye için gümrük parası alıyorlar o yuzden o uygulamayı kullanamıyorum.cok güzel şeyler var orda
İlk fotoğraftakileri daha yeni aldım ama ayına göre büyük. Kitapları okuyoruz çok seviyor heyecanlanıyor. Oyuncaklar da birazını yapıyor birazını yapamıyor. Yapamadıklarını yapmaya çalışıyoruz. Özellikle renkli halkalar ve eğitici kaplar olanı çok seviyor gün içinde baya oyalanıyoruz. Hatta uyanır uyanmaz renkli halkalar olanı alıyor onu oynuyoruz Suan 15 aylık. Hepsini indirime girdikçe biraz biraz aldım. Malum herseyin fiyatı uçup gidiyor o yüzden ayına uygun olmayanları da aldım.
Bende trendyol dan yükselen zekanın kendi satıcısından aldım. Çok güzel şeyler ama insan gerçekten mutlu oluyor incelemek istiyor. Teşekkür ederim inşallah