Hepsı boş inanın özellikle e bebek de ki leke çıkarıcı hiç bir işe yaramıyor . Ozellıkle lekeleri zıbınlarına çıkıyordu Bızım her leke çıkarıcıyı denedım asla gecmıyo . Sonunda çareyi yeşil sabunda buldum sıcak suda yesıl sabunla bi güzel çitileyıp 10 dk bekletın sonra durulayıp makınaya atın . Sonuc missssbenım en ıyı leke çıkarıcım
Yeşil Sabun zeytın yaglı olanı var ben onu kullanıyorum
En etkılı çözüm yeşil sabun ozellıkle lekelerınde hiç bir leke çıkarıcı çıkarmıyor yesıl sabunla çitileyıp 10 dk öyle bekletıyırum sonra durulayıp makinaya atıyorum sonuc missss
Kaka lekesini ben de çıkaramıyordum sarı sarı kalıyordu e bebek baby me marka toz leke çıkarıcı var ondan bir yemek kaşığı dolusuyla atıyorum üzerine kettle da kaynattığım suyu döküyorum içine atıyorum kaka lekeli zıbınları ovalamıyorum bile biraz bekliyor yarım saat kadar hiç bir leke kalmıyor sıvısı da var sprey şişede ama kullanmadım toz olandan memnunum kaynamış su olmazsa çıkmıyor ama. Memnun kalırsınız çok da pahalı değil en son 129a almıştım
Ben beyaz kalıp sabun kullanıyorum elimde çitiliyorum önce sonra makinaya atıyorum hem lekeleri çıkarıyor kaka lekesi bile olsa çıkıyor hemde doğal kimyasal yok mis gibide yapıyor tabi makinaya arttığımda bebek deterjanı koyuyorum
Tabi elde çitiledikten sonra makinaya atıyorum mis gibi oluyor bide durulama yapıyorum güneşe de serdin mi miss beyazlari yikayasim geldi böyle konuşunca da
Denemek lazım sen dene yinede. Ben elimde sıcak suda bekletip beyaz kalıp sabunla çitiledikten sonra normal düşük derecede yıkıyorum tertemiz oluyor kaka lekeleri falan hic biri kalmıyor. Bence bir dene eski lekeler cikarmi bilmiyorum