Bebek kıyafeti için etkili leke çıkarıcı

Hepsı boş inanın özellikle e bebek de ki leke çıkarıcı hiç bir işe yaramıyor . Ozellıkle :poop: lekeleri zıbınlarına çıkıyordu Bızım her leke çıkarıcıyı denedım asla gecmıyo . Sonunda çareyi yeşil sabunda buldum :face_with_hand_over_mouth: sıcak suda yesıl sabunla bi güzel çitileyıp 10 dk bekletın sonra durulayıp makınaya atın . Sonuc missss​:cherry_blossom:benım en ıyı leke çıkarıcım

Yeşil Sabun :soap: zeytın yaglı olanı var ben onu kullanıyorum

1 Beğeni

En etkılı çözüm yeşil sabun ozellıkle :poop: lekelerınde :rofl:hiç bir leke çıkarıcı çıkarmıyor yesıl sabunla çitileyıp 10 dk öyle bekletıyırum sonra durulayıp makinaya atıyorum sonuc missss

bazen bizdede oluyor beyaz sabunla çitileyin geçiyor birşey kalmıyor

Kaka lekesini ben de çıkaramıyordum sarı sarı kalıyordu e bebek baby me marka toz leke çıkarıcı var ondan bir yemek kaşığı dolusuyla atıyorum üzerine kettle da kaynattığım suyu döküyorum içine atıyorum kaka lekeli zıbınları ovalamıyorum bile biraz bekliyor yarım saat kadar hiç bir leke kalmıyor sıvısı da var sprey şişede ama kullanmadım toz olandan memnunum kaynamış su olmazsa çıkmıyor ama. Memnun kalırsınız çok da pahalı değil en son 129a almıştım

Ben beyaz kalıp sabun kullanıyorum elimde çitiliyorum önce sonra makinaya atıyorum hem lekeleri çıkarıyor kaka lekesi bile olsa çıkıyor hemde doğal kimyasal yok mis gibide yapıyor tabi makinaya arttığımda bebek deterjanı koyuyorum

Toz olanlardan mi

Sivi olani bekletecegim zaman kullaniyorum, sprey olani da anlikm gordugum an sıkıyorum. Ikisi de ise yarıyor.

Beyaz eşyaları kalmış öyle ne yapabilirşm ? Çıkar mı

E bebeğin toz çıkarıcısı eski lekeleri dahi çıkarıyor memnunum

Hangisi adı nedir

Bnmkiler de öyle ve çok kötü kokuyor ne kadar yıkasanada

Beyaz kalıp sabun çıkarıyor ben öyle sıcak suda bekletip çitiledim elimle mis gibi yapiyor

Aynen kaka lekesinede biberi bende oyle yapip makinaya atiyorum

Yıkayıp dogrudan güneş alan bir yere serin. Güneş ışığı çıkarıyor.

Baby me markası

Tabi elde çitiledikten sonra makinaya atıyorum mis gibi oluyor bide durulama yapıyorum güneşe de serdin mi miss :smiling_face: beyazlari yikayasim geldi böyle konuşunca da :grinning_face_with_big_eyes:

Eski kaç aydan kalma şeyler de sabunla çıkar mı

Kaö derece atsam 60 da çeker mi

Denemek lazım sen dene yinede. Ben elimde sıcak suda bekletip beyaz kalıp sabunla çitiledikten sonra normal düşük derecede yıkıyorum tertemiz oluyor kaka lekeleri falan hic biri kalmıyor. Bence bir dene eski lekeler cikarmi bilmiyorum