Arkadaşlar oğlum 3 aylik olmak üzere konak dediğimiz başında kabuklanma var ne yapsam geçmiyor bildiginiz bir şampuan yada yöntem var mı kaşınıyor çok üzülüyorum mustlera dalin uni baby şampuanlarını denedim banyodan önce zeytinyağı sürdüm taradım bebek yağı dedileri onu bile denedim acaba konak için özel bir şampuan var mı bildiğiniz
Aslında konak geçicidir. Ama biz anneler sabredemeyip yok etmeye çalışıyoruz da sizinki neden geçmedi anlamadım. Ters yöne tarama yaptınız dimi. Ayrıca mustelanın konak şampuanı varmış ben denemedim ama kullananlar başarılı diyor. Osman hoca da öneriyor
Ters tarama yapıyorum evet ama geçmedi ben çok şampuan denedim acaba ondan mi diye düşünüyordum şimdi konak için özel şampuan arayışındayım kendi kendine geçiyormuş ama kaşınıyor bebegim rahatsiz oluyor arkadaşım hicbirsey yapmıyor onun bebeğinde de var ama ben kıyamıyorum oğluma
Bebek yagi surup yumasat sonra konak taragiyla ters tara hic bir sey kalmiyor zamanla gene olabiliyor ama ilk zamanlardaki gibi degil
Canım benim oğlumda 3 aylık doğduğundan beri mustela şampuan kullanıyorum konak hiç olmadı diyebilirim
Ben hindistan cevizi yağı ni çok hafif pamuğa sürüp başına yavaşça masaj yapıp biraz bekledim sonra geriye doğru taradım arkasindan da duş aldırdım çoğu gitmişti.(Hindistan cevizi yağı soğuk sıkımdi herhangi bi kimyasal içeriği yoktu o yüzden rahatca surebildim ama bı arastirin isterseniz bazı bebekler hassas olabiliyor bebisinizin herhangi bir zarar almasını istemem)
Hepinize yanıtlar için çok teşekkür ederim Şimdi Konak için bir şampuan buldum temiz içerikli%100 doğal bir de Konak tarağı aldım Bir de onu deneyeceğim eğer olmazsa eski usuyla devam edeceğim Sonuç alırsam burada tekrar yazarım çok teşekkür ederim herkese