Kizlar ben mama olarak aptamil kullaniyorum
Sanirim gaz yapiyor aptamilin digerini kullanan var mi
Anne sütü yeterli gelmeyip kullandığınız mama varsa bu konuya yazalım. Diğer anne adayları için faydalı olabilir. Mama önerilerinizi yazar mısınız?
Ben bir çok mama deneyip en son golden goottan memnun kalmıştım hala onunla devam ediyoruz. sadece bulunması biraz zor mama
Annae sütü vermiyorum kesildi.
Nutrilak veriyoruz şu an
Golden Goat’tan devam ediyorum ben de. Rüya’da da hep bunu kullandım. Eylül’de de kullanıyorum. En güvendiğim marka
Hipp reflu mamasindan sonra
Nutrilon gectik
Ben SMA Comfort kullanıyorum canım
Arkadaşlar bu mamalar arasında farklar neler ben Aptamil aldm pek araştırmadım zaten çok içmiyor 2-3 günde bir 60 ml veriyorum. Bebeğimin her bezi kakalı günde 7-8 kere yapıyor ona iyi gelecek bir mama varmı. Yani şu mama bizde kabızlık yaptı dediğiniz bir mama varsa o bize iyi gelebilir.
Reflü maması nasıl kusmasını engelliyormu?
Benim oğlumda emdiği gibi kusuyor fazlasını değil öyle fışkırır gibi kusuyor güzel kilo aldığı için doktor umursamadı ama. Bende reflüden yada alerjiden şüpheleniyorum çokta kaka yapıyor çünkü.
Aptamil çok gaz yapıyor canım dikkat et
Emen cocuk cok kaka yapar mamaya nazaran.
Öylemi oluyormuş bilmiyordum doktorda normal dedi bir kerede yapar 7-8 kerede dedi diğer çocuğum böyle değildi bana anormal geldi. Ama her bebek farklı oluyor galiba.
Yaa gazmı yapıyormuş bazen çok huysuz oluyor oğlum sütüm az oluyor o zaman veriyorum mama 2-3 günde bir çok az oda. Belki az verdiğim için farketmedim ben gaz yaptığını.
Bacaklariyla bisiklet hareketi yaptirirdim
Evet canım gaz yapıyo ben kullanıyordum bebelaca başladım
Deneye yanıla öğrenicez galiba bu mama işini doktora gidip geldikten sonra bakıcam artık belki bize reflü maması önerir
Mamayi biraz sulu yapabilirsin demisti doktorun
Kabizligi icin.
En iyisi canım doktora danışmak