Bebek mamasi onerisi

Kizlar ben mama olarak aptamil kullaniyorum
Sanirim gaz yapiyor aptamilin digerini kullanan var mi

Anne sütü yeterli gelmeyip kullandığınız mama varsa bu konuya yazalım. Diğer anne adayları için faydalı olabilir. Mama önerilerinizi yazar mısınız?

1 Beğeni

Ben bir çok mama deneyip en son golden goottan memnun kalmıştım hala onunla devam ediyoruz. sadece bulunması biraz zor mama :woman_facepalming:t3:

1 Beğeni

Annae sütü vermiyorum kesildi.

Nutrilak veriyoruz şu an

Golden Goat’tan devam ediyorum ben de. Rüya’da da hep bunu kullandım. Eylül’de de kullanıyorum. En güvendiğim marka

1 Beğeni

Hipp reflu mamasindan sonra
Nutrilon gectik

Ben SMA Comfort kullanıyorum canım

2 Beğeni

Arkadaşlar bu mamalar arasında farklar neler ben Aptamil aldm pek araştırmadım zaten çok içmiyor 2-3 günde bir 60 ml veriyorum. Bebeğimin her bezi kakalı günde 7-8 kere yapıyor ona iyi gelecek bir mama varmı. Yani şu mama bizde kabızlık yaptı dediğiniz bir mama varsa o bize iyi gelebilir.

Reflü maması nasıl kusmasını engelliyormu?

Evt tam oyle ve reflu yataginin cok faydasini gordum oglan altiya gecti halen kullaniyorum ara ara

1 Beğeni

Benim oğlumda emdiği gibi kusuyor fazlasını değil öyle fışkırır gibi kusuyor güzel kilo aldığı için doktor umursamadı ama. Bende reflüden yada alerjiden şüpheleniyorum çokta kaka yapıyor çünkü.

1 Beğeni

Aptamil çok gaz yapıyor canım dikkat et

Emen cocuk cok kaka yapar mamaya nazaran.

1 Beğeni

Öylemi oluyormuş bilmiyordum doktorda normal dedi bir kerede yapar 7-8 kerede dedi diğer çocuğum böyle değildi bana anormal geldi. Ama her bebek farklı oluyor galiba.

Yaa gazmı yapıyormuş bazen çok huysuz oluyor oğlum sütüm az oluyor o zaman veriyorum mama 2-3 günde bir çok az oda. Belki az verdiğim için farketmedim ben gaz yaptığını.

2 Beğeni

Bacaklariyla bisiklet hareketi yaptirirdim

Evet canım gaz yapıyo ben kullanıyordum bebelaca başladım

1 Beğeni

Deneye yanıla öğrenicez galiba bu mama işini doktora gidip geldikten sonra bakıcam artık belki bize reflü maması önerir

2 Beğeni

Mamayi biraz sulu yapabilirsin demisti doktorun
Kabizligi icin.

1 Beğeni

En iyisi canım doktora danışmak