Bebek maması

Bizdede 3 gün ortalama ne kadarlık bebişin ne kadar iciyor kaç saatte bir

3 buçuk aylık normalde 3 saatte bir 120 veriyordum ama bu aralar yemiyor işte anca 90 ml filan oda zorla

Normal o zaman yada bizimki az içiyor çünkü aha 5 aylık dediğin gibi 3 saatte bir 120 içiyor bazen bitiremiyor bile

Belki de öyle bana mı az geliyor acaba internetten bakınca 5 saatte 150 ml yazıyor

Aybirak interneti bebeğini en iyi sen anlarsın

Huysuzlugu filan yok aç olsa aglar diye düşünüyorum öyle olması lazım demi​:joy:

Kendine güven :hugs: valla öyle bir çağdayiz ki anneleri yetersiz hissettirmek için herşeyi yapıyorlar. Anasın sen hislerine güven :rofl: valla bak . Bak şimdi dün gece 12,5 da yemesi gerekiyordu kızım yemedi tamam dedim mamayı da peteğin üzerine bıraktım ki yarım saat sonra yeniden deneyeceğim :rofl: ikimiz de uyuyakalmişiz saat 3,5 bir bagirtiyla uyandım ki çıldırmış gibi :rofl: valla biberonu bulup mutfağa gidisim efsaneydi elim ayağım titreye titreye :rofl: çocugu doyururken farkettim saati :rofl: ben de bele bı ana oldum işte :rofl: oysa saati saatine dikkat ederdim

Bizde insanız sonuçta yorgun düşüyoruz olur öyle şeyler ama çok teşekkür ederim desteğin için rahatladım inan​:joy:

Bizde hip kullanıyoruz nolmelini çok fazla yemedi bebeğim keçi sütlüsünü denedik onu çok sevdi şimdi onunla devam ediyoruz

Bizim biraz kilo problemimiz var o yüzden keçi sütü tavsiye etmedi doktorumuz ama sizde nasıl kilo alımı aldırıyor mu

Bebelacda şeker oranı yüksek diye biliyorum ben bizim doktoromuz önermedi Aptamil SMA birde hip üçünü önerdi hip organik olduğu için en iyisi diğer ikisi zaten aynı demişti

Bize de hipp yada bebelac dedi hipple başladım yemiyor diye bebelac aldım ama onu da yemiyor dönemsel diye düşünmeye başladım artık​:joy:

:joy: anlaşilan doktorlar da kararsiz :joy: aman bebislere yarasinda kilosu yerindeyse hiç önemli değil benim bebeğim 4. Aya girecek 7 kilo 700 Gr oldu doktora begendiremiyoruz mamaya başlattı bir aylıkken onun yüzünden memeden soğudu çocuk şimdi nerdeyse mamayla besleniyo hep sütüm ziyan zebil

Kilosu bence gayet iyi biz 3 buçuk aylıkken 6400dü az dedi işte bakalım bi hafta sonra 4 ay kontrolümüz var kaç çıkacak