Kızlar merhaba oglum 3 buçuk aylık ve sadece mama ile besleniyor ama son 20 gündür hiç yemek istemiyor golden goot kullanıyorduk hiç kilo almadıgı için hippe geçtik 15 günde 400 gr almış ama zar zor yediriyorum mamayı sizce bu bir geçiş mi yoksa tanıdımı sevmiyor acaba doktorumuz hipp yada bebelac demişti ben hipp tercih ettim sizce en tatlı mama hangisi ne yapmam gerekiyor bana akıl verir misiniz psikolojim bozuldu iyice
Bebelac daha tatli tabi bende bebelac golddan sma gecdim bebelac gibi icmiyodu aile hekimi bebelac tatli oldugu icin onu severek icer tabi dedi
Acaba denemek için versem bir zararı olur mu mama değiştirirken midesi filan bozulmaz demi hiç bir bilgim olmayınca kararsız kaldım
Ben tekrar bebelaga gecdim sma yi sevmeyince hep yarim birakiyodu mamayi biseyde olmadi benim kizima bizde 3.5 ayligiz
Bende denicem birazdan insan huzursuz oluyor bişey yemeyince psikolojim bozuldu zaten emziremiyorum da
Bisey olmaz ben 2 kere degistirdim bisey olmadi hatta en son doktor reflu mamasi al dedi bisey olsa uyarirdi sanirim bende emziremiyorun gece bikere emiyo ondada 2 dakka anca
Çok teşekkür ederim aldım şimdi denicem
Hipp tadı en kotu mama gerçekten bizde başta onu kullaniyorduk Bebelac kullanıyoruz şimdi severek yiyor bide hipp in yarı fiyatı
geçen a101de indirim vardı 400gr 185 tlydi valla 10 kutu gelmişti hepsini aldım
Valla ben 3 kutu aldim esim alalim hepsini dedi aliriz sonra dedim mama gidince bi bakdim 275 olmus arada 95 lira fark var bida akillandim indirim oldumu hepsini alicam ![]()
Sma kullanıyorum doğduğundan beri, ayda 1 kilo 200 gram ortalama ile kilo alıyor tavsiye ederim her bebek farklıdır ama denemekte fayda var.
Bnm oğluma 5 aylıkken anne sütüne takviye mama önerdi doktor. Bende açıkçası hangi mama iyidir bilmiyordum birçok kişi hatta doktor tanıdığımız bile hipp önerdi bende hipp e başladım çok memnunum kilo alımı falan gayet iyi içerik olarakta hipp i önerdiler gaz kusma falanda yapmadı. Her çocuk aynı değil tabi bebeklerinde damak zevki var her bebek her mamayı yemiyor. Minicik halleriyle nasıl ayrım yapıyorlarsa artık![]()
![]()
Anladım ki benim ki mamadan değil galiba bebelac da yemedi çünkü
Nasıl bir yol izlemeliyim doktorum 15 günde 400 gr iyi dedi yemiyor dediğim de ayy napıcamı şaşırdım ben
Ay aynen zaten 3-4 günde bir kutu bitiriyor ne kadar alırsak iyi
Aynen oyle bi haftada iki kutu bitiyo ben 800 grmlik aliyorum suan tam 1 hafta gidiyo
Sen mamayla beslemiyosun sanırım sadece veya minik bebiş
Biz iki günde bitiriyoruz bi kutuyu ama sadece mama yiyor daha doğrusu zor bela yiyor tabi birazıda çöpe gidiyor
Oh massal bacim sutun yetiyo ozaman valla ben cok uzuluyorum gunduz hic emmiyo gecede 2 dk anca ardinada mama yapiyorum . İlk kizim hic ememedi zaten buda boyle oldu
3 satte bi istiyo tas catlasa 4 saat te bi acikinca durmuyo agliyo anliyorum artik en azindan 6 ay mamasiz emselee ne vardi
Maşallah ne güzel ben emziremedim uğraş danışmanlık al sağ derken 3 ay anne sütü verdim sonra dahasi yok mamadan devam