Kızlar oda ısısı 26 derece ama serin hissediliyo doktor sizler kac derecede yatırıyosunuz bebeklerinizi ve ne giydiriosunuz yatarken üstlerine ne örtüyosunuz
Bizim en fazla 22 23 derece oluyor. Kısa koluu zıbının üstüne uzun kollu bir üst ve uzun alt giydiriyorum sadece. Genelde üstünü örtüyorum ama o açıyor.
Bız 22 23 derece de suan yatıyoruz dogalgazı almadık henuz evimız sıcak 1 tog uyku tulumu gıydırıyorum ıcıne kısa kollu badi ustunu orttürmüyor çünkü
Ev 26 derece olmasına ragmen yatarken serin hissedilio normalmi ve 23 derece baya serin olmuomu emin olamıorm tartının ustundede derece yazıo o 23 gösterio mesela termometre. 26 hcbse anlamadm
Bizim evde gariplik var galiba termometre 23 gösterdgnde soguk olyo
en üst kat oyuzdenöi acaba ısının dogru olduguna emin degilim
Bebekler uykuda sıcagı sevmezler 26 derece yuksekk bır sıcaklık serin olduğunda daha rahat uyuyor benımkı
Yaz boyunca ev cok sıcaktı en üst kat bebegim yazın doğdu simdi serindi yatsa hastalanırmı diede korkuyorum
Bizimde en üst kat yazın çook sıcaktı temmuzda doğdu şuan 22-23 derece oda sıcaklığı uzun kollu zıbın normal tulum giydiriyorum üstünü örtüyorum yatağa sıcak su torbası koydum tabiki bu konuda çok temkinli olarak yapıyorum içim rahat ediyor en sesini ve burnunu da kontrol ediyorum soğuk olmuyor
Uyku tulumu kullanmak istiyorum artık üstünü açmaya başladı ama kaç tog kuşlanmalıyım bilemedim
Aslında biraz da alıştırmaya bağlı olduğunu düşünüyorum benim oğlan dogdugundan beri hıc kat kat giydirmedım uyurken gunduz dahil çoraplarını cıkarıyorum hatta şuan çıplak ayakları ustunde de bısey yok sadece uyku tulumu ayaklarını kontrol ediyorum ara ara sıcacık örtersem anında uyanıyor
Bildigim kadaryla 1.5 tog bebeginizin ensesinde ve başında uyurken hafif ter oluyomu bunu doktora sordugumda norml demişti bana
Aynn canm ama yazın hava cok sıcaktı bnde sadece zıbınla yatırıyodum catı katları aşırı ısınıo bide bu yıl fazlasyla sıcak vardı smdide emin olamıorm oyuzden
Benim kı 1 tog 1.5 degıl terlemıyor o yuzden
Ben 26 derecede tek kat giysiyle yatırıyordum diye hatırlıyorum baya sıcak oluyordu. Termometre mi hatalı gösteriyor acaba? Bi de ensesinde boynunda başında ter olmaması lazım öyle olması normal değil aslında sıcak geliyor demek ki. Kızımın vücudu çok terlemez genelde hemen başı terler, kalın giydirdiğimde terlediği için uyuyamaz üstünü zaten hiç örttürmez
Galiba termometre yanlş cnm senin kullndgn ne acaba
Ben xiaomi kullanıyorum sıcaklık ve nem ölçer.
Tesekkr ederm![]()