Bebeğimi odasına geçirmeyi düşünüyorum yakın zamanda ama telsiz mi kamera mı almalıyım bilmiyorum sizce hangisi ve öneriniz var mı?
Teşekkür ederim abla da Türkiye’de yok sanırım Amazon‘dan falan sipariş vermem gerekir alırsam
Bakiyim canim
Bu kamera normalde ev güvenliği için kullanılıyor. Ama biz bebek odamıza aldık çok memnunum iyiki telsiz veya başka herhangi bir kamera almamışım. Fiyat performans ürünü. Uygulamasından izliyosun bebeğin hareketini vs de algılıyor.
Bence kesinlikle kamera telsizle görüntü olmadığı için sıkıntılı ben bebevo kullanıyorum cok memnunum WiFi gerektirmiyor çekim gücü baya iyi benım ev 210m2 düşünün heryerde çekiyor
Bence kamera kesinlikle hatta çok evhamlıysanız ikisi bile olabilir
neden derseniz telsiz sesi baya bi büyüterek iletiyor bebeğin dönme sesine bile uyanırsınız. Kamera alacak olursanız mutlaka ekranlı alın. Bende Xiaomi c300 modeli var güzel memnunum ama telefon ekranından izleniyor şarjın azsa vs sıkıntı olabilir . Ama güzel özellikleri kameraya birkaç kişi birden bağlanabiliyor mesela benim ve eşimin telefonu bağlı iş yerinden bile bazen açıp izliyor . Bebek uyandığında veya ağladığında , odada herhangi bir hareketi algıladığında telefona bildirim gönderiyor bu özelliklerini beğeniyorum.
İkisine gerek yok benim için de Özellikleri çok iyiymiş bakacağım mutlaka teşekkür ederimm ![]()