Bebek oto koltuğunu kacinci ayda kulandiginiz

Kizim 7 aylik . Bu hafta ankarda nisan var temmuzda dugun var ankarada oto koltugunu hic kulanmadim desteksiz oturamiyor daha uzun yolculuk hic yapmadik .Kucagimda mi gotursem oto koltuga mi koysam buyuk sehirlerde yasak diye biliyorum da cocuk kucakda olunca . …
Siz kac aylikken başladınız oto koltuga…

Ben pusetle goturuyorum heryere arabayla canim yavasdan bende oto koltuguna gecicemde arabaya monte etmeye vakit olmadi o yuzden pusete talim ediyoz daha. Kucakda hamur gibi olur pusetede koyabilirsin oto koltugunada bisey olmaz

1 Beğeni

Pusete siğmiyor artik :joy:

Benim bebek arabasi puseti buyuk taş catlasa 1 ay daha yatar . Bebek arabasi almadan once hastaneden cikarken falan kullanmak icin aldigim puset cok kucuk ona sigmiyo . Oto koltuguna koy sen ozaman canim

1 Beğeni

Dün koyden gelirken çekmisdim az ayaklari disarda kaliyo ama olsun rahat oluyo kucakda sknti simdi cezada cok yaziyolar

1 Beğeni

He bizde iki tane oto koltugu var buri boyle puset gibi digeri bir ust modeli . Dedigin gibi oyle yapmali o zaman .

1 Beğeni

Sunun ayak tutusa bak ya . Yedigim .:nazar_amulet:

1 Beğeni

6 aylık olduğunda hemen geçtik çok rahat ettik tavsiye ederim

1 Beğeni

Aynen canim oyle yap rahatda edersin kucakda perisan olur hem sicak

1 Beğeni

Bende deniycem . Tsk ederim.

Pusete sığıyorsa her saatte 15 dk kucağına alarak yolcuk yapabilirsin. Ben 7. Ayda oto koltuğuna geçtim pusete sığmıyordu çünkü uzun yolcuklukda da kucakda gidilmiyor perişan olursunuz

1 Beğeni

Pusete sigmiyor . Oto koltuga gececegim. InsAllah sorun cikartmaz .